21% dintre utilizatorii Steam folosesc Windows 11

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
1 Min
21% dintre utilizatorii Steam folosesc Windows 11

Potrivit unui sondaj amplu recent, aproximativ 21% dintre utilizatorii Steam sunt utilizatori Windows 11. Aproximativ 71% sunt utilizatori Windows 10.

După cum știți, Steam este în prezent foarte popular pentru utilizatorii de computere și aproape toți cei care joacă jocuri au Steam pe computer. Putem spune că, în sondajul efectuat de Steam în ultimele zile, ia în considerare puțin mai mult popularitatea Windows 11 .

21% folosesc Windows 11

Potrivit unui sondaj recent, 21,23% dintre utilizatorii Steam folosesc sistemul de operare Windows 11. Luna trecută, această rată a fost de 20 la sută. Cu alte cuvinte, a înregistrat o creștere de 1,64% în fata de ultimele 30 de zile.

71,26% dintre utilizatorii Steam chestionați sunt utilizatori Windows 10. Putem spune că creșterea de 20% a Windows 11 în aproximativ 1 an este de fapt o realizare bună.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.