365 de zile 2: Noul film Netflix va avea o continuare?

365 de zile 2
365 de zile 2

Parte a pachetului de filme Netflix 2020, thrillerul romantic polonez 365 DNI (365 de zile)  a devenit un hit cu scenele sale de sex mai îndrăznețe, chiar în comparație cu Fifty Shades of Grey. Odată cu finalul deschis al filmului, ceea ce nu face clar soarta Laurei, rămâne întrebarea: filmul  365 DNI va  avea o continuare? 

Probabilitatea sa avem  365 de zile 2 este mare, chiar dacă nu se confirmă nimic. De fapt, întrucât caracteristica se bazează pe trilogia de carte a lui Blanka Lipinska, este chiar posibil să prezicem ce va mai rămâne. 

Cum ar urma continuarea filmului 365 de zile  pe Netflix (Spoilere)?

La sfârșitul filmului, nimeni nu știe dacă Laura a fost ucisă cu adevărat de dușmanii lui Massimo. Dar dacă adaptarea urmează calea cărții 365 DNI , nu va muri. 

În a doua carte a trilogiei, Massimo reușește să o salveze, iar cei doi trăiesc o perioadă de fericire în care Laura ajunge să rămână însărcinată. Știrea îl face pe Massimo să își regândească întreaga viață de crime și să facă față provocării paternității. 

Între timp, Laura începe să realizeze realitatea de a fi soția unui mafiot. Atât timp cât Massimo încearcă să ascundă partea întunecată a ceea ce face, nu va trece mult până când cele două realități se vor ciocni. Atunci înțelege că va trebui să ia decizii importante pentru a-și proteja familia. 

În plus, povestea va explica probabil mai multe despre cine a încercat să o omoare pe Laura. Este bine știut că aceasta este o răzbunare împotriva lui Massimo, dar motivele nu sunt încă clare. 

Te-ar putea interesa si:

Citeste si:  Filmul 365 de zile: O petitie solicita eliminarea filmului din catalogul Netflix

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
365 de zile

Review: Merita sa te uiti la 365 de zile pe Netflix?

Articolul următor
Dark sezonul 3

Dark sezonul 3: Netflix lanseaza un trailer plin de mistere

Postări Asemănatoare
Total
1
Share