365 de zile 2, noul film Netflix se va lansa în curând!

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
365-days-michele-morrone-answers-haters-2

365 de zile 2, unul dintre cele mai controversate și mai discutate filme de pe Netflix a revenit. Motivul continuării filmului erotic 365 Days care a primit primul trailer pentru cei care sunt fideli și vor să arunce o privire în prealabil.

Titlul său este 365 Days: This Day și povestea lui Massimo (Michele Morrone) și a Laurei (Anna Maria Sieklucka) continuă cu temperatura care atinge roșu. Cuplul este mai îndrăgostit ca niciodată, dar reunirea și noul început pe care îl fac se complică atunci când sunt implicate legăturile familiei lui Massimo, precum și un bărbat misterios care tulbură viața Laurei și vrea să o revendice cu orice preț.

365 de zile ajunseseră în top și în general în Top 10 Netflix în peste 90 de țări din întreaga lume și în Romania.

365 Days: This Day va avea premiera pe 27 aprilie exclusiv pe Netflix. Urmează trailerul.

365 de zile 2 are un trailer „fierbinte” și va veni în curând pe Netflix

Articol initial 2020

Parte a pachetului de filme Netflix 2020, thrillerul romantic polonez 365 DNI (365 de zile) a devenit un hit cu scenele sale de sex mai îndrăznețe, chiar în comparație cu Fifty Shades of Grey. Odată cu finalul deschis al filmului, ceea ce nu face clar soarta Laurei, rămâne întrebarea: filmul 365 DNI va avea o continuare? 

Probabilitatea sa avem 365 de zile 2 este mare, chiar dacă nu se confirmă nimic. De fapt, întrucât caracteristica se bazează pe trilogia de carte a lui Blanka Lipinska, este chiar posibil să prezicem ce va mai rămâne. 

Cum ar urma continuarea filmului 365 de zile pe Netflix (Spoilere)?

La sfârșitul filmului, nimeni nu știe dacă Laura a fost ucisă cu adevărat de dușmanii lui Massimo. Dar dacă adaptarea urmează calea cărții 365 DNI , nu va muri. 

În a doua carte a trilogiei, Massimo reușește să o salveze, iar cei doi trăiesc o perioadă de fericire în care Laura ajunge să rămână însărcinată. Știrea îl face pe Massimo să își regândească întreaga viață de crime și să facă față provocării paternității. 

Între timp, Laura începe să realizeze realitatea de a fi soția unui mafiot. Atât timp cât Massimo încearcă să ascundă partea întunecată a ceea ce face, nu va trece mult până când cele două realități se vor ciocni. Atunci înțelege că va trebui să ia decizii importante pentru a-și proteja familia. 

În plus, povestea va explica probabil mai multe despre cine a încercat să o omoare pe Laura. Este bine știut că aceasta este o răzbunare împotriva lui Massimo, dar motivele nu sunt încă clare. 

Te-ar putea interesa si:

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.