7 caracteristici Mi Band 5 si imbunatatiri fata de Mi Band 4

Xiaomi MI Band 5
Xiaomi MI Band 5

Mi Band 5, brățara inteligentă Xiaomi este așteptat să fie anunțat pe 11 iunie. Dar în ultimele zile, producătorul a oferit câteva indicii despre dispozitiv. Și în plus, Mi Band poate fi comandată chiar și la magazinul Gearbest .

Conform anunțului de pre-vânzare din magazin, versiunea chineză a Mi Band costă aproximativ 39,99 USD, în timp ce versiunea globală costă aproximativ 42,99 USD. Aici pentru Romania, estimarea transportului este de 25 până la 60 de zile lucrătoare începând cu 3 august.

După cum a dezvăluit Xiaomi marți (9), noul Mi Band 5 are șapte caracteristici importante și noutăți în comparatie cu Mi Band 4. Unele dintre schimbările au fost deja abordate în zvonuri și scurgeri, dar acum este oficial.

1. Ecran mai mare

Unul dintre punctele culminante ale noului Mi Band 5 este ecranul său cu 20% mai mare. Acum este de 1,2 inci, comparativ cu 0,95 inci pentru Mi Band 4. Tehnologia AMOLED este de asemenea așteptată să rămână în noua generație.

2. Încărcare magnetică

O schimbare binevenită pentru noua Mi Band 5 este încărcarea magnetică cu doi pini. Astfel, utilizatorul nu trebuie să scoată accesoriul din brățară pentru a efectua încărcarea.

3. NFC

Mi Band 4 are NFC activat doar pentru piața chineză, folosind serviciul Mi Pay. Cu toate acestea, noul Mi Band 5 vine cu NFC activat (UnionPay și QuickPass) pentru plăți. Nu a fost clar, la acest moment, dacă compania va activa funcția la nivel global la lansare.

Oricum, pagina de pre-comandă a Gearbest indică faptul că versiunea globală are și caracteristica NFC.

4. Declanșatorul camerei

Nu este tocmai o veste mare. Însă Mi Band 5 poate fi folosit ca declanșator pentru camera smartphone. Deci, puteți lăsa smartphone-ul într-un colț și puteți utiliza brățara pentru a face fotografia.

Până în prezent, producătorul nu a demonstrat dacă va exista o previzualizare a camerei pe brățară sau doar butonul declanșator.

5. Senzori profesioniști îmbunătățiți

Xiaomi menționează că „senzorii profesioniști” au primit îmbunătățiri, precum „o versiune îmbunătățită a cipului și mai multă precizie în monitorizarea sănătății”.

Se estimează că accesoriul va aduce un senzor SpO2 (saturație de oxigen), prezent în ceasurile inteligente de la Apple, Samsung, Huawei și altele. De asemenea, un zvon menționează că poate măsura nivelul de stres și activitatea respiratorie a utilizatorului.

6. 11 moduri sportive profesionale

În prezent, Mi Band 4 aduce șase moduri diferite de antrenament. În Mi Band 5, Xiaomi a inclus 11 moduri de sport. Deși nu le arată pe toate, imaginile arată exerciții precum canotaj, yoga și sfoară.

7. Caracteristici noi pentru sănătatea femeilor

O altă noutate a Mi Band 5 este sprijinul pentru noi caracteristici care vizează sănătatea femeilor. Producătorul nu a detaliat funcția până acum. Dar, unele modele de ceasuri inteligente aduc monitorizarea ciclului menstrual cu ele.

Citeste si:  Xiaomi Mi 10T Pro: iata primele poze cu acest flagship
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Galaxy Unpacked

Samsung va lansa Galaxy Note 20, Fold 2 si Z Flip 5G in luna august

Next Article
Android 11 will allow you to bring back recently closed apps with a swipe

Iată cum poți instala Android 11 Beta chiar acum

Related Posts