7 motive pentru care merită să joci la pariuri online de pe mobil

betting pe telefon 1 1

Te bate gândul să încerci pariurile online, însă ai anumite rețineri? În spatele unei astfel de nedumeriri stau, de cele mai multe ori, aceste două aspecte: fie nu ești foarte familiarizat cu internetul, fie dorești să eviți folosirea cardului bancar online. În oricare dintre aceste cazuri te-ai afla, vei vedea că grijile tale sunt inutile și că vei putea să te obișnuiești rapid să joci online 100% în siguranță. Totul este să încerci…

Îți prezentăm 7 motive pentru care ar trebui să te hotărăști să pariezi online de pe mobil sau tabletă:

Pariezi oriunde, la orice oră

Adu-ți aminte câte bilete nu ai apucat să le joci din cauză că nu ai ajuns în timp util la agenție sau pentru că era coadă la ghișeu. Pe lângă asta, mai sunt și numeroase situații în care nu ai putut paria pentru că agențiile erau închise la ora respectivă sau în sărbătoarea respectivă. Ei bine, dacă vei paria online vei putea să-ți ie gândul de la toate aceste scenarii, pentru că nu se vor mai repeta: Vei putea paria de acasă, din tren, de la serviciu sau de oriunde te-ai afla și indiferent dacă este zi sau noapte.

Nu plătești nici o taxă la jucarea biletului

Chiar dacă nu ți se pare mare lucru, taxa de 5% la plasarea biletelor +1% la ridicarea câștigului poate avea un impact major în economia profitabilității tale, pe termen lung. Dacă pariezi pe internet, nu vei plăti nici o taxă din miză, iar impozitul se plătește doar atunci când efectuezi o retragere, deci nu la fiecare bilet câștigat.

Plasezi pariuri live în doar câteva secunde

betting pe telefon 2 1

De câte ori nu ai avut inspirație și ai reușit să anticipezi corect anumite întâmplări din meci, însă nu ți-ai putut fructifica talentul din cauză că nu pariezi online? Să joci pariuri live în agenții nu este tocmai indicat, pentru că oferta este extrem de restrânsă, cotele nu sunt cele mai grozave, iar întârzierile operatorului și viteza lentă de aprobare ucid practic farmecul acestei forme de a paria. În schimb, dacă pariezi online, scoți telefonul din buzunar și în câteva clipe poți miza pe sute de opțiuni de pariuri la meciurile de top.

Vezi meciurile live video

Ideal este să vezi meciurile pe un ecran mare, fie că este vorba de un televizor sau de un monitor, însă dacă nu ai această variantă, atunci următoarea opțiune este să-l vezi cum poți. Site-urile de pariuri online de to oferă servicii de streaming pentru foarte multe evenimente sportive, lucru care te va ajuta să iei decizii bune atunci când pariezi live sau pur și simplu să fii la curent cu jocul echipelor din campionatele pe care pariezi în mod obișnuit.

Închizi pariuri cu funcția Cash Out

Acesta este probabil, unul dintre cele mai mari plusuri are pariurilor online. Fie că meciul merge bine și vrei să încasezi o parte din potențialul profit înainte de finalul meciului sau că vrei să-ți recuperezi o parte dintr-un pariu care pare că se va încheia necâștigător, funcția Cash Out te poate ajuta în multe momente cheie. Și partea bună, față de clasica contră, este că nu ai nevoie de fonduri suplimentare în cont pentru a închide pariul.

Primești alerte în timp real dacă instalezi aplicația

betting pe telefon 3 1

Pariurile pe mobil oferă și acest avantaj uluitor: îți oferă posibilitatea să fii notificat în timp real cu privire la meciurile pe care ai pariat, așa că te poți contra imediat sau poți plasa alte pariuri, în funcție de evoluția jocului. Instalarea aplicațiilor de pariuri online care trimit notificări live sunt ideale pentru situațiile în care nu poți urmări partida respectivă, dar nici nu vrei să pierzi ocazia de a profita de pe urma ei.

Revendici bonusuri și promoții

Promoțiile de la pariuri online sunt absolut variate. Există zeci de tipuri de bonusuri, atât la pariuri sportive, cât și în ceea ce privește jocurile de cazinou online sau de bingo. Este vorba despre bonusuri cu depunere, bonusuri pentru pariuri multiple, bonusuri pentru pariurile de pe mobil, pariuri gratuite, rotiri gratuite și multe altele. Dacă vrei să-ți faci o idee despre cum sunt jocurile de noroc online fără să investești bani reali, poți să revendici un bonus fără depunere. Vrei mai multe detalii? Accesează lista bonusurilor fără depunere pe TopBonusCasino.ro!

Dacă ai împlinit vârsta de 18 ani, merită să încerci pariurile online. Totuși, fii foarte atent la bugetul de joc, pentru că nu trebuie să investești mai mult decât poți pierde. Jocurile de noroc sunt o distracție și în nici un caz o sursă de venit. Joacă responsabil!

Citeste si:  Samsung va lansa Galaxy Note 20, Fold 2 si Z Flip 5G in luna august
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
mouse de gaming

Cel mai bun mouse de gaming 2020 - 2019 | Top 10 mouse-uri de gaming

Next Article
ordinea filmelor Marvel

Care este ordinea filmelor Marvel? Urmareste filmele Marvel in ordine

Related Posts