Google Maps
Google Maps

La 15 ani de la lansare, Google a introdus noi funcții Google Maps. Logo-ul și pictograma au fost reîmprospătate, iar UI-ul aplicației a suferit o revizuire majoră, împreună cu mai multe modificări.

Paginile și funcțiile existente pe Google Maps au fost acum împărțite în cinci file plasate în partea de jos a ecranului aplicației. În martie 2020, actualizarea constând în realitate augmentată și tranzit public va fi lansată pentru Android și iPhone.

Anterior, pe ecranul de start al Google Maps existau două file, adică Explorați și comutați. Acum, aceste două file au fost catalogate în cinci file diferite: Explorare, comutare, salvare, contribuție și actualizări.

Filele noi din Google Maps

1. salvat

Conform statisticilor, utilizatorii au salvat aproximativ 6,5 miliarde de locuri pe Google Maps. Cu această nouă filă, oamenii pot vizualiza toate locurile salvate în același loc. Fila va juca un rol esențial în a merge în excursii și a face planuri de călătorie. Fila va recomanda, de asemenea, locuri pe baza istoriei hărților unei persoane.

2. Contribuie

Milioane de persoane contribuie la Google Maps oferind informații care le fac convenabile pentru persoanele care călătoresc. În această filă, puteți împărtăși informații despre o zonă locală, inclusiv recenzii de afaceri, fotografii, adrese etc.

3. Actualizări

Această filă va oferi utilizatorului locurile în trend și ce trebuie să viziteze locurile din apropierea lor. Experții și editorii locali vor furniza informații cu privire la trendurile locurilor într-o zonă din apropiere.

Cele mai recente funcții Google Maps

Pentru a ajuta oamenii să planifice și să execute călătorii fără probleme, Google a adăugat, de asemenea, câteva funcții interesante serviciului de hărți Google.

4. Temperatura

Pentru o plimbare convenabilă, oamenii pot verifica temperatura curentă așa cum a fost prezis pentru urmatoarea perioada, înainte de a pleca.

5. Secțiunea femeilor

Această secțiune va ajuta în zonele în care sistemele de navete au secțiuni dedicate femeilor, cum ar fi autocare sau locuri rezervate, precum și alte detalii pentru a contribui la siguranța și comoditatea femeilor.

6. Disponibilitatea transporturilor

Această caracteristică îi va ajuta pe oameni să selecteze o rută în funcție de numărul de vagoane dintr-un tren sau metrou disponibile pe ruta. De acum, serviciul este disponibil doar pentru Japonia.

7. Accesibilitate

Prin această caracteristică, utilizatorii cu abilități speciale pot afla informații despre intrarea accesibilă, scaunele și alte facilități din liniile de transport public. Utilizatorii pot găsi, de asemenea, LED-ul Hi-visible și butonul de oprire.

8. Securitate la bord

Această caracteristică va ghida despre camerele de securitate, numerele de asistență și paznicii prezenți într-o zonă.

Rețineți că unele funcții Google Maps sunt disponibile numai în anumite țări. Un astfel de exemplu este caracteristica de disponibilitate a transportului în Japonia.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.