Descarcare Telegram APK gratuit pe Android

Descarcare Telegram APK gratuit

Descarcare Telegram APK gratuit – Mulți oameni nu știu încă despre Telegram. Cu toate acestea, această aplicație este unul dintre cele mai utilizate servicii de mesagerie din întreaga lume. Platforma este adesea menționată în subiectele de conversație privind politica de securitate și confidențialitate online. Mai mult, platformele mai populare precum Messenger și WhatsApp sunt mult mai puțin de incredere. Acest lucru se datorează faptului că serviciul folosește un software puternic de criptare.

Descarcare Telegram gratuit

Puteti descarca aplicatia telegram gratuit pentru Android, in format APK, apansad pe butonul de mai jos. Vei fi directionat catre pagina oficiala Google Play pentru a de scarca aplicatia. Daca aveti intrebari sau doriti suport, va asteptam la rubrica de comentarii. Vom raspunde tuturor.

Ce este Telegram?

Telegram este un serviciu de mesagerie multiplatform creat în 2013 de Pavel Durov, un antreprenor rus. În primele sale zile, a fost lansat pe Android și iOS. Astăzi, aplicația revendică peste 500 de milioane de utilizatori. Cei mai mulți dintre clienții săi erau foști utilizatori ai altor aplicații concurente care erau predispuși la scandaluri de confidențialitate. Telegram subliniază confidențialitatea cu scopul principal de a oferi o securitate sporită numeroșilor abonați, precum și caracteristici care nu sunt egale decât alte aplicații de mesagerie.

Mai mult decât o simplă aplicație, serviciul oferă utilizatorilor posibilitatea de a participa la conversații secrete criptate end-to-end pentru o protecție optimă. În afară de videoclipuri și fotografii, Telegram vă permite, de asemenea, să transferați documente sau să spuneți unui prieten locația dvs. curentă cu un singur clic. În plus, nu veți avea parte la nicio publicitate fără a lua în considerare faptul că toate aplicațiile sale sunt complet gratuite.

Cum functioneaza Telegram?

Descarcare Telegram APK gratuit
Descarcare Telegram APK gratuit

Modul în care funcționează Telegram este aproape același cu celelalte aplicații și platforme de mesagerie. Vă permite să creați chat-uri de grup, să trimiteți mesaje către alți utilizatori, să trimiteți stickere, precum și fișiere. Cu toate acestea, în comparație cu altele, aplicația este mult mai populară datorită politicii sale de confidențialitate și a unor caracteristici specifice acesteia, cum ar fi opțiunile de chat.

Platforma dispune de un software de criptare end-to-end care ajută la securizarea unui chat, astfel încât persoanele din afară (hackeri, guvern sau afaceri) să nu poată accesa mesajele trimise. În ciuda faptului că acest tip de criptare este doar pentru așa-numitele conversații și apeluri „secrete”, Telegram a reușit întotdeauna să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Până în prezent, nu a fost înregistrată încă nicio reclamație. Nici nu înseamnă că discuțiile obișnuite sunt pe deplin vizibile. De asemenea, sunt criptate, dar numai de la utilizator la server. Serviciul se remarcă și prin utilizarea sporită a cloud-ului. Fotografiile, mesajele și videoclipurile sunt stocate pe un server. Acest conținut va fi accesibil utilizatorilor de pe orice dispozitiv conectat.

Specificatii Telegram

Telegram oferă aceleași liste de caracteristici ca și alte tipuri de aplicații de mesagerie. Cu toate acestea, iată câteva care îl fac unic și care vă pot încuraja să vă schimbați serviciul de mesagerie:

  • Conversații secrete: datorită acestei opțiuni, veți putea schimba mesaje criptate cu un anumit contact. Cu toate acestea, aceștia nu vor putea transfera sau realiza o captură de ecran a chat-ului dvs. În plus, la această opțiune se adaugă o altă funcționalitate: temporizatorul de autodistrugere.
  • Ștergerea tuturor mesajelor: Telegram a primit o actualizare în 2019 și are o funcție nouă, care se referă la Ștergerea mesajelor globale. Vă permite să ștergeți definitiv toate urmele unei discuții. În ciuda faptului că această caracteristică asigură o mare confidențialitate, este întotdeauna recomandat să aveți control deplin asupra comunicațiilor virtuale.
  • Suport pentru fișiere mari: spre deosebire de alte aplicații și platforme de mesagerie, platforma poate accepta trimiterea fișierelor mari. Cu alte medii, dimensiunea maximă autorizată este de 300 MB, în timp ce aplicația permite trimiterea fișierelor cu o dimensiune maximă de 2 GB. În plus, conținutul partajat este stocat într-un cloud privat accesibil cu tot felul de medii.
  • Opțiunea de personalizare: datorită acestei caracteristici, este posibil să schimbi conversații mai prietenoase. Puteți schimba culoarea discuțiilor și puteți personaliza modul în care linkurile se deschid după cum doriți, adăugând animații, de exemplu. Pentru a face acest lucru, utilizatorii pot crea teme, roboți și autocolante personalizate.

Alte caracteristici Telegram

Desigur, sistemul de mesagerie oferă si alte caracteristici practice, cum ar fi dezactivarea notificărilor. Poate fi configurat pentru un grup, o discuție sau un canal. De asemenea, puteți descărca videoclipuri de pe Telegram și le puteți viziona mai târziu. Cu toate acestea, această opțiune imagine în imagine nu vă va permite să vă bucurați de dimensiunea normală a imaginii.

Videoclipul va fi mai mic, dar va fi redat până la final. În plus, veți putea muta imaginea video de la un capăt al ecranului la altul. Serviciul poate funcționa cu multe tipuri de aplicații care utilizează protocolul MT Proto pentru funcționarea lor. Această funcție este disponibilă în versiunea rusă.

De ce folosim Telegram?

Mesageria Telegram oferă o mulțime de avantaje care captează interesul multor utilizatori.

Comparativ cu alte platforme, Telegram este, în general, una dintre cele mai sigure. Mai mult decât atât, nicio altă companie sau afacere nu este preocupată de criptarea datelor de la un capăt la altul. Confidențialitatea utilizatorilor va fi apoi bine protejată. Același nivel de criptare este acordat funcției „conversație secretă”. Utilizatorii de pe ambele părți ale conversației nu pot redirecționa sau captura de ecran mesaje.

În plus, este posibilă programarea autodistrugerii mesajelor. Prin urmare, fiecare utilizator își poate șterge mesajele, dar și pe cele ale altora. Prin urmare, mesajele vor fi șterse complet de pe toate dispozitivele.

Caracteristici gratuite

De ceva timp, Telegram a început să folosească noi metode de generare de bani, dar până astăzi, afacerea principală, inclusiv chat-ul, este încă gratuită. Utilizatorii pot utiliza gratuit toate funcțiile serviciului de mesagerie. În plus, platforma își pune API-ul la dispoziția tuturor gratuit.

Cum configurezi Telegram?

Pentru a utiliza Telegram și a trimite mesaje celor dragi, trebuie mai întâi să instalați aplicația din Google Play sau din App Store. Faceți clic pe pictograma cu sigla avionului de hârtie și continuați cu instalarea. După ce ați terminat de navigat pe pagina de întâmpinare, introduceți numărul de telefon. Un cod format din patru cifre vă va fi trimis apoi prin SMS. Pentru a continua, trebuie să introduceți acest cod. Apoi creați-vă propriul profil adăugând numele și o fotografie.

După ce ați terminat de creat contul, Telegram vă poate scana contactele pentru a găsi prieteni care folosesc aplicația. Prin urmare, va afișa o listă a prietenilor dvs. care sunt prezenți pe platformă. Tot ce trebuie să faceți este să le trimiteți o invitație. Ulterior, puteți începe o conversație cu un prieten care are un cont. Îi puteți trimite o imagine web, o fotografie, un document, un videoclip sau un contact.

În același timp, puteți partaja contactul, îl puteți modifica, bloca sau șterge. În acest moment, puteți începe, de asemenea, un chat secret, care oferă o confidențialitate suplimentară. De asemenea, este posibil să adăugați o comandă rapidă care vă va duce la pagina principală și vă va permite să accesați rapid o discuție.

Ce parere ai despre subiectul Descarcare Telegram gratuit? Te asteptam cu un raspuns la rubrica de comentarii!

Marian Ciobanu, redactor-şef la Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment, ştiinţă şi jocuri video. A fost fondator și redactor-șef la BetIT (2014-2018), iar din 2019 conduce Geeki.ro, un portal de știri IT&C și articole despre Hi-Tech și gaming.

Lasă un comentariu

Share to...