Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20

Samsung a lansat actualizarea numărului doi OTA pentru Samsung Galaxy S20 din Coreea de Sud. Samsung a lansat prima actualizare OTA săptămâna trecută pentru Galaxy S20 Ultra, abordând calitatea camerei, funcția flash auto și a adăugat corecția de securitate din martie.

O nouă actualizare este prezentă la toate cele trei variante ale Galaxy S20, care vor utiliza aproximativ 250 MB de date dacă decideți să o descărcați în afara Wi-Fi. Actualizarea va aduce îmbunătățiri suplimentare la calitatea camerei, după primirea caldă din valul inițial de recenzii ale Galaxy S20 – în special datorită comportamentului inconsecvent al autofocusului.

gsmarena 001 min

Versiunile de firmware G981NKSU1ATC2, G986NKSU1ATC2 și G988NKSU1ATC2 pentru S20, S20 + și S20 Ultra (respectiv) ajung la telefoane acum, dar poate dura ceva mai mult înainte ca piețele din afara Coreei de Sud să primească actualizarea.

Potrivit TizenHelp, utilizatorii raportează funcția îmbunătățită atât de autofocus, cât și de focalizare manuală asupra Galaxy S20 Ultra. Actualizarea menționează, de asemenea, îmbunătățirea navigării gesturilor pe dispozitiv. Mergeți la Setări> Actualizare software pentru a verifica manual dacă există actualizări disponibile.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.