Accesorii de baza si esentiale pentru smartphone-ul tau

Smartphone-ul este un terminal indispensabil pentru majoritatea oamenilor. Pentru orice activitate sau divertisment rapid, vi se potrivește cel mai bine. Dar telefonul nostru actual nu răspunde întotdeauna nevoilor noastre de bază.

Dacă smartphone-ul dvs. actual nu are o memorie foarte bună sau bateria se descarca deja, avem câteva sugestii care vă vor face ca telefonul să câștige un upgrade. Am realizat o listă de accesorii esențiale: creșterea memoriei, transferul rapid de date și încărcarea smartphone-ului într-un mod liniștit, sigur și ușor. Verifică.

Card Micro SD

Pentru cei care doresc să crească memoria telefonului, cardul SD SanDisk este o opțiune excelentă. Oferă 64 de gigabyte, este rezistent la apă, la raze X, temperatură și șoc, și este de clasa 10, ceea ce înseamnă că acceptă Full HD.

Cablu de date plat

Baseus Tough, USB Type-C este un cablu USB  ieftin, cu un design modern și un profil aplatizat, făcându-l să nu se încurce niciodată. Lungimea sa, de 1 metru, permite conectarea la încărcătoarele de perete.

Incarcator universal

Acest încărcător ieftin de la A+ este bivolt (110 – 220v) și vine cu o protecție împotriva scurtcircuitelor, ceea ce conferă mai multă securitate la încărcarea smartphone-ului. Ca garanție a calității, modelul este aprobat în teste de laborator și aprobat de Anatel.

Deoarece dispune de două porturi USB, modelul permite încărcarea simultană a două dispozitive în același timp, deoarece circuitul său inteligent împărtășește curentul în cele două porturi și evită supraîncărcarea, neaducând bateria.

Hub USB

În perioadele de acasă, acest încărcător bivolt poate aduce mai multă practică și organizare pentru toată lumea, deoarece are 4 porturi de încărcare. Pentru toată utilitatea pe care o oferă, îl putem considera un încărcător ieftin.

Baterie externa Fast Charge 20.000 mah

Dacă smartphone-ul dvs. nu mai tine o zi întreagă cand vine vorba de baterie, o bancă de energie poate fi o soluție bună. Modelul Xiaomi Redmi Fast Charge Power Bank 20.000 mAh este ideal pentru călătorii și, de asemenea, pentru locurile unde nu există puncte de incarcare disponibile. Are două porturi de ieșire, un USB-A tradițional și un USB-C, pe lângă o conexiune de intrare micro USB.

Baterie externa 10.000 mah

Această bancă de energie de la Samsung are un cost / beneficiu mare. Chiar și având mai puțin amperaj decât modelul Xiaomi, oferă servicii satisfăcătoare, are un design mai mic și mai discret și va fi foarte util pentru viața de zi cu zi.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *