După cum știți, din cauza evenimentelor dintre Rusia și Ucraina, multe companii impun un embargo Rusiei. În ultimele zile, companiile de jocuri s-au alăturat și ele companiilor care au implementat acest embargo.

Embargo de la Activision Blizzard, Epic Games și EA

După embargoul Microsoft, prima declarație a venit de la Epic Games și s-a anunțat că vânzările de jocuri au fost oprite în Rusia. Apoi, președintele și COO al Activision Blizzard, Daniel Alegre, a anunțat, de asemenea, că au oprit vânzările de jocuri în Rusia. În cele din urmă, declarația a venit si de la EA și a anunțat că a anunțat toate vânzările, inclusiv pachetele de monede virtuale, în Rusia și Belarus.

În ultimele zile, aproape toate companiile au impus un embargo Rusiei. Mai ales în ultimele 24 de ore, sancțiunile de la marile companii precum Netflix și TikTok au atras multă atenție.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns