Actualizarea PUBG Mobile 0.17.0 va fi lansată în curând, iar câteva caracteristici și detalii noi au fost deja scurse. Așa cum a relateaza Ghost Gaming, detaliile privind noul sistem de recompense în PUBG Mobile au fost scurse anterior. Cele mai recente vorbesc despre introducerea unui nou personaj pe nume Carlo.

Noul personaj PUBG Mobile Carlo va fi similar cu Sara, care a fost introdus în 2019. Sara are abilități unice care pot fi utilizate în modurile EvoGround. Cea mai recentă actualizare a PUBG Mobile urmează să fie lansată pe 12 februarie 2020.

Caracteristici noi în PUBG Mobile Ultima actualizare

Erangel 2.0

Versiunea actualizată a hărții Erangel a funcționat de mult timp și și-a făcut deja debutul în versiunea pentru PC PUBG. Harta Erangel 2.0 a fost criticata pentru lipsa unor functii din august 2019, iar acum, acestea vor fi lansate în cele din urmă în actualizarea actuală.

Clipul promoțional al Erangel 2.0 include o hartă modificată Yasnaya Polyana, închisoarea și Mylta Power. Dezvoltatorii au lucrat și la textura ierbii și au făcut ca terenul să fie mai verde. Numărul acțiunilor a fost crescut, iar clădirile din joc arată mai puțin voluminoase decât înainte.

Noua hartă TDM în PUBG: modul rece

Cea mai recentă actualizare va aduce un nou Mod Extrem rece în joc. Un videoclip scurs de Mr. Ghost Gaming a arătat o hartă cu zăpadă care se află probabil în Ice Castle, care face parte din insula Spawn. Noua hartă se va baza pe designul insulei de reproducere care a fost integrat cu modul de iarnă.

Mod Blind Color

Aceasta va fi una dintre cele mai semnificative dezvoltări în actualizarea PUBG Mobile 0.17.0. În acest mod, PUBG Mobile a încercat să faciliteze jocul pentru persoanele care suferă de orbire. În următoarele câteva actualizări, această caracteristică va fi modificată în mod regulat.

Director general Global Publishing la Tencent Games, Vincent Wang a anunțat lansarea modului Color Blind în finala PUBG Mobile Club Open 2019 Split. El a spus că PUBG Mobile se concentrează pe creșterea audienței și a face lucrurile mai convenabile pentru ei.

Distribuie

Scrie ceva...