Advertisement/Publicitate

Doresti sa colaborezi cu GEEKI.RO reprezentat prin GEEKI MEDIA AGENCY S.R.L? Ei bine, avem pentru fiecare client o oferta publicitara, asa ca trebuie doar sa ne spui ce doresti sa promovezi si noi vom face o oferta in acest sens.

Cu GEEKI iti poti promova produsul, site-ul, serviciul sau afacerea, avem in jur de 150.000 de vizitatori unici pe luna (actualizat: 01:10:2021), deci un banner sau chiar un articol iti poate face compania sa ajunga la un nivel foarte mare de utilizatori unici lunar.

Ne poti contacta, accesand pagina de contact.

Geeki.ro va respinge cererile de colaborare care:

  • Vor sa promoveze site-uri ilegale
  • Se doreste promovarea de afaceri sau produse: arme, nuditate, imorale

Inainte de trimite o cerere de colaborare, va rugam cititi politica de confidentialitate, suntem de parere ca orice colaborator trebuie sa fie de acord cu aceasta, in cazul in care ceva nu este in regula, aceasta politica va fi modificata cu instiintarea utilizatorilor geeki.ro

Cum te putem promova?

Geeki.ro ofera 2 solutii de promovare in acest moment.

  1. Publicarea articolelor si distribuirea acestora pe social media
  2. Adaugarea unui banner pe site ce va fi vazut de peste 150.000 de vizitatori unici lunar.

Campanii de promovare

Geeki.ro nu a avut campanii de promovare elaborate pana in acest moment, totusi, asteptam in continuare o posibilitate de a face o campanie publicitara compelta cu articole si bannere, acest lucru va ajuta foarte mult la dezvoltarea site-ului si va aduce un beneficiu bugetului alocat catre promovarea geeki.ro si investirea in redactie.

Comunicate de presa

Primim zilnic multe comunicate de presa, totusi, din cauza personalului limitat, geeki.ro nu face fata cu publicarea acestora pentru ca acestea fiind comunicate de presa, trebuie rescrise in original de catre un redactor, nu putem publica continut dublicat. Pentru reintepretarea comunicatului de presa ne trebuie timp iar daca subiectul nu pare a fi unul de interes public, nu il putem adopta.

Va recomandam sa trimiteti comunicate de presa despre telefoane mobile, gadget-uri, auto, divertisment nerd, jocuri si altele din lumea tehnologiei, acestea au sanse mult mai mari sa fie preluate. In cazul in care sunteti doritori sa trimiteti comunicate de presa nepublicate pe alte site-uri, acestea vor avea sanse foarte mari de a fi publicate pe geeki.ro

Multumim!

Geeki.ro