luni, 30 ianuarie, 2023

Publicitate pe geeki.ro

Bine ai venit pe pagina de parteneriate şi publicitate Geeki.ro, aceasta pagină este dedicată, afacerilor emergente şi s stabile, de la startup-uri la întreprinderi. Puteţi profita de oportunităţile de conţinut sponsorizat cu Geeki.ro: Brand Post, Backlinks, Feature Editorial şi multe altele.

Dacă compania dvs. este profitabilă şi are un impact social substanţial, vă puteţi aştepta să trecem dincolo de clauzele noastre în moduri surprinzătoare pentru a spori impactul în care sunteţi investit. În rezumat, faceţi treabă bună şi ne permiteţi să vă spunem povestea!

Conţinutul plătit şi parteneriatele ne vor ajuta să compensăm costul timpului, efortului şi tehnologiei şi de asemenea, ne va ajuta să ne dezvoltăm, fiind un partener cu Geeki.ro aceste beneficii vor fi reciproce.

Vă rugăm aş reţineţi:

  1. Odată publicat un articol într-o poziţie finală, nu va mai fi modificat sau retras, decât în anumite situaţii mai delicate.
  2. Ne rezervăm drepturile editoriale. Decizia noastră cu privire la ce să publicăm este finală şi ne-negociabilă.
  3. Că mass-media de ştiri, toate afacerile sunt egale în faţa noastră, atât timp cât se afla în aria de acoperire a jurnalismului nostru.
  4. Editorii şi scriitorii noştri pot avea opinii personale, dar aceasta nu influenţează parteneriatele noastră editoriale.
  5. Nicio plată nu garantează publicarea sau securizarea backlink-urilor sau a oricărui serviciu pe care îl găsim că fiind ceva nedrept. Suntem aici pentru a face afaceri sigure, dar nu pentru a face compromisuri în ceea ce priveşte etica publicării. Prin urmare, vom rambursa un venit şi nu vom continua, dacă vom decide că o campanie încalcă standardele noastre.