Află cum poţi accesa internetul ascuns.

internetul ascuns
internetul ascuns

Salutare, după cum probabil ştiţi sau nu despre deep web, pe care l-am prezentat şi într-un articol ulterior, pe care te invit să îl citeşti, în articolul de astăzi o să vă arăt cum puteţi accesa internetul ascuns.

Înainte de toate, după cum probabil ţi-am spus şi în articolul ulterior, pentru accesarea internetului ascuns este necesar să foloseşti un browser special numit Tor, pe care îl poţi descărca de aici https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en. Nu numai că o să fii sub anonimat complet cu acest browser, însă cu el poţi accesa şi extensiile .onion şi altele.

După ce l-ai descărcat este timpul sa îţi setezi conexiunea, la început, după iniţializare, browserul îţi afişează o cutiuţă unde te va pune să alegi dacă vrei să te conectezi direct cu reţeaua ta (tot vei fii sub anonimat) sau foloseşti şi un proxy pe lângă acesta.

Cum accesez internetul ascuns?

După ce ai făcut aceşti paşi este necesar să cauţi diferite site-uri sau un motor de căutare pentru acestea, unul special, mai poţi accesa şi hidden wiki.

Citeste si:  Cum alegi cel mai bun smartwatch pentru sesiunile de jogging

Eu unul nu vă recomand să accesaţi TOR, sunt videoclipuri gore terifiante, porno cu minori, experimente făcute pe persoane luate de pe stradă şi multe alte lucruri, pe lângă drogurile care se vând pe acolo, nu îţi recomand să comanzi absolut nimic, dacă comanzi, este pe riscul tău.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
hosting bun

Găzduire gratuită / free web hosting internaţional.

Articolul următor
cele mai bune gazduiri web

Găzduirea web de la mxhost.ro

Postări Asemănatoare
Total
2
Share