AirPods Pro 2: designul și specificaţiile sunt scurse

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
AirPods Pro 2

Un nou raport de la 52Audio tocmai a dezvăluit designul următorului AirPods Pro 2 de la Apple, care este așteptat să fie lansat până la sfârșitul anului. Acum știm mai multe despre toate noile caracteristici ale următoarelor căști wireless high-end ale producătorului.

Cei de la 52audio spun că noua generație de AirPods Pro 2 de la Apple va aduce o mână de actualizări de funcții, inclusiv suport USB-C, capacitatea de a detecta ritmul cardiac și chiar va funcționa ca un aparat auditiv. De asemenea, ar trebui să avem dreptul la un procesor H1 actualizat, care ar putea oferi performanțe și autonomie sporite. De asemenea, se așteaptă să fie compatibile cu codecul LC3 alimentat de Bluetooth 5.2. Acest codec oferă o calitate audio mai bună în flux cu mai puțină putere energetica.

Căștile vor primi și o funcție îmbunătățită de gasire. Un microfon ar ajuta persoanele cu pierdere a auzului în același mod ca un aparat auditiv, prin amplificarea sunetelor din exterior. În cele din urmă, căștile ar putea să vă măsoare temperatura, dar 52audio nu a putut confirma această informație.

Au trecut câteva luni de când rapoartele au indicat că următoarele AirPods Pro 2 ar beneficia de un nou design. Cu toate acestea, alte informații mai recente au anunțat că noua generație va păstra în sfârșit același design ca și actualele AirPods Pro. Prin urmare, vom avea dreptul la căști cu două tije mici, mai degrabă decât la căști fără tije, ca la unii dintre concurenții lor (ex: Samsung).

După cum putem vedea în imagini, AirPods Pro 2 va primi în sfârșit un port USB-C, abandonând portul Lightning proprietar de la Apple. Prin urmare, acest lucru ar confirma un raport recent al lui Ming-Chi Kuo, care a prezis că alte dispozitive, cum ar fi AirPods, ar trebui să treacă în curând la USB-C.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.