Alegerea husei potrivite pentru un iPhone. Detaliile de care să ții cont

pexels essow kedelina 1042143

În acest fel, vei investi mult mai puțini bani și ai siguranța că noul tău iPhone este în stare bună cât mai mult timp. Dar cum alegi husa potrivită? Pe piață vei găsi o gamă foarte variată de modele, iar alegerea poate fi dificilă. De aceea, venim în ajutorul tău cu acest articol, în care îți prezentăm cele mai importante aspecte de care să ții cont atunci când cauți huse pentru noile modele de iPhone.

Aspect sau eficiență?

Multe persoane sunt interesate mai ales de cum arată husa de telefon. Astfel, unii aleg produsul în funcție de culoare, model, desen sau textura materialului, considerând acest accesoriu ca fiind unul cu rol în special estetic. Nu este însă așa! Cea mai importantă funcție a unei huse de protecție este eficiența: adică, husa trebuie să protejeze cu adevăra telefonul, în caz de căzături, lovituri sau zgârieturi.

 

Desigur, nevoile de protecție sunt diferite. Spre exemplu, dacă ești o persoană atentă și grijulie cu lucrurile tale, este mai puțin probabil ca telefonul să aibă mult de suferit. Astfel, poți alege și o husă din silicon sau din plastic, cu un model frumos și ergonomic. Aceste huse sunt de obicei mai ieftine și oferă o protecție medie, fiind o alegere foarte bună mai ales dacă ții telefonul în borsetă sau în rucsac, unde este mai protejat. În schimb, dacă ai deja la activ multe ecrane sparte sau chiar telefoane complet distruse, ar fi bine să cumperi o husă specială, care asigură protecție maximă noului tău iPhone.

Forma husei

Un alt aspect important îl reprezintă forma husei și modul în care aceasta acoperă telefonul. Verifică atent dacă husa se potrivește bine pe marginile telefonului, la colțuri, dar și în zona modulului foto, care este deseori în relief și astfel este mult mai expus la accidente. 

 

Ca să te bucuri de o protecție superioară, alege o husă tip bumper, cu margini care pot proteja inclusiv ecranul telefonului, în caz de contact cu o suprafață. Aceste huse conferă însă telefonului un aspect mai voluminos.

Butoanele

Ca să poți folosi fără probleme telefonul, chiar și atunci când este în husă, trebuie să alegi un model care protejează inclusiv butoanele de pe margini, dar care permite accesarea lor, inclusiv atunci când telefonul este în buzunar. În acest fel, vei putea să apeși pe un buton fără să scoți afară gadgetul. Spre exemplu, vei putea să dai volumul mai tare sau mai încet, în timp ce asculți o melodie.

 

În concluzie, dacă vrei să cumperi o husă de calitate pentru noul tău iPhone, ține cont de recomandările noastre și de modul în care folosești telefonul. Nu uita că rolul husei de protecție este – așa cum o spune și numele – acela de a-ți proteja telefonul, nu de-al înfrumuseța.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts