Altered Carbon
Altered Carbon

Altered Carbon sezonul 2 începe pe 27 februarie, a dezvăluit Netflix. Serialul sci-fi, bazat pe romanele lui Richard K Morgan, revine la doi ani după ce primul sezon a fost lansat pe Netflix, iar de această dată îl are pe Anthony Mackie în locul lui Joel Kinnaman ca personaj Takeshi Kovacs.

Dacă urmăriți serialul, veți ști deja că, personajele din acest univers isi pot schimba forme fizice, cu conștiința lor mișcându-se între corpuri. Acest proces este cunoscut sub numele de „remaniere”. Este, fără îndoială, destul de util dacă ești producător TV și vrei să schimbi un nou actor principal strălucitor pentru sezonul următor.

Iată teaser-ul pe care Netflix l-a publicat astăzi pe Twitter:

În sezonul 2, Kovacs va continua să-și caute iubita dispăruta, Quellcrist Falconer, interpretat de Renée Elise Goldsberry ca și in primul sezon.

Altered Carbon este un serial bun

Din punctul meu de vedere, faptul ca primim un nou sezon din acest serial, este un lucru bun iar Netflix a vazut potentialul imens al acestui serial, primul sezon a fost foarte bun si l-am vazut de doua ori, asteptam cu nerabdare sezonul 2, vom face si un review total al acestui serial.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.