Ştiri

Amazfit GTR Mini oficial: Ecran AMOLED, GPS, autonomie a bateriei de două săptămâni

Amazfit a lansat un ceas inteligent, pe care îl putem numi un gigant din punct de vedere al funcționalității, deși se numește mini. Compania sub umbrela lui Huami a introdus modelul Amazfit GTR Mini. Lucrând cu sistemul de operare Zepp OS 2.0, dispozitivul a apărut ca cel mai compact model al mărcii.

Amazfit GTR Mini are un ecran AMOLED rotund de 1,28 inchi care oferă o rezoluție de 416×416 pixeli. Ceasul inteligent are o grosime de 9,25 mm. De asemenea, are un corp din oțel inoxidabil și o greutate de 24,6 grame. Dispozitivul are o baterie cu o capacitate de 280 mAh, care asigură până la 14 zile de autonomie cu utilizare moderată.

Amazfit GTR Mini
Amazfit GTR Mini

Amazfit GTR Mini vine echipat și cu tehnologia GPS proprie a mărcii, despre care Amazfit spune că primește de două ori mai mult semnal decât modelul standard și acceptă până la cinci sisteme de poziționare prin satelit.

Amazfit GTR Mini
Amazfit GTR Mini

Eticheta de preț a fost, de asemenea, dezvăluită

Trebuie remarcat faptul că ceasul inteligent acceptă peste 120 de moduri sport. De asemenea, poate detecta șapte activități fizice populare, cum ar fi banda de alergare, jogging în aer liber, eliptică, ciclism, mers în interior, plimbări în aer liber și canotaj. Este disponibil și suportul Always On display.

Amazfit GTR Mini
Amazfit GTR Mini

Amazfit GTR Mini este rezistent la apă până la 50 de metri. De asemenea, poate măsura ritmul cardiac, saturația de oxigen din sânge (SpO2), calitatea somnului și nivelul de stres. Ceasul inteligent, care include peste 80 de teme, poate fi achiziționat cu un preț de 120 USD .

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button