America vrea sa verifice istoricul browserelor fara mandat

istoricul browserelor
istoricul browserelor

Într-o lovitură majoră pentru confidențialitatea cetățenilor, Senatul american a votat astăzi pentru a da agențiilor de aplicare a legii, precum FBI și CIA, puterea de a analiza istoricul browserului al cetatenilor fără un mandat.

Senatorii Ron Wyden din Oregan și senatorul Steve Daines din Montana au condus o legea de a adauga protecții de confidențialitate în Legea Patriotului, impotriva legilor care dă agențiilor de aplicare a legii puterea de supraveghere pentru a menține securitatea națională. Cu toate acestea, amendamentul privind protecția vieții private a scăzut cu doar un vot.

Acest vot este un efect invers asupra vieții private a cetățenilor la mai multe niveluri. Există deja un nivel din ce în ce mai mare de îngrijorare în rândul avocaților de confidențialitate, deoarece guvernele din întreaga lume folosesc pandemia coronavirusului ca scut pentru a insera noi măsuri de supraveghere fără niciun fel de protectie pentru drepturile omului.

Sursa: thenextweb

Citeste si:  Serviciile Google pe Huawei 2020: Cum instalezi serviciile Google pe telefoanele Huawei, P30 Pro, P40, Lite, Pro, etc.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Google Pixel 4

Omul cheie din spatele camerei Google Pixel a parasit compania

Articolul următor
Huawei

Trump extinde situatia Huawei pana in 2021

Postări Asemănatoare
Total
0
Share