Among Us, noi actualizari si noutati

Among Us 1

Într-o postare publicată pe pagina oficială Among Us pe Steam, dezvoltatorul Innersloth a comentat puțin despre unele dintre planurile viitoare care ar trebui să fie dezvoltate pentru joc, aducând noi caracteristici, conținut, instrumente anti-cheat și multe altele pentru jucători.

Lansat la sfârșitul anului 2018 pentru PC-uri, Among Us a câștigat popularitate absurdă în ultimele luni pe dispozitive mobile și PC. Cu toate acestea, proporțional cu acoperirea lor, hackerii și cheaterii au apărut pentru a perturba jocurile ale comunității, ca în cazul recent al ecranului negru și al hărții infinite și al dezvăluirii campaniei electorale a lui Donald Trump.

În acest context, dezvoltatorul a confirmat că intenționează să aducă noi funcții pentru a combate hackerii și invadatorii, pe lângă bug-uri ocazionale din unele hărți. „Unele trucuri funcționează în continuare și acum există și erori , orice amenințări făcute în joc sunt false și dispozitivele și datele dvs. sunt sigure.”

Potrivit echipei, cea mai mare hartă a jocului este în curs de dezvoltare și resurse precum suport pentru mai multe limbi și funcții de accesibilitate pentru persoanele daltoniste sunt deja în proiectare.

Citeste si:  Cele mai populare jocuri de care oamenii nu se plictisesc niciodată

Sursa: dualshockers.com

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ce faci daca ai spart display ul telefonului tau Samsung Iata cateva sfaturi de urmat

Ce faci daca ai spart display-ul telefonului tau Samsung? Iata cateva sfaturi de urmat!

Articolul următor
The Queen's Gambit

The Queen's Gambit online subtitrat, mini seria este disponibila pe Netflix

Postări Asemănatoare
Total
1
Share