Primul episod din serialul Andor , cea mai recentă producție din universul Star Wars pentru streaming, a ajuns în catalogul Disney+ în această miercuri (21) . Intriga serialului are loc cu cinci ani înainte de evenimentele văzute în Rogue One: A Star Wars Story  (2016).

Potrivit rezumatului oficial, serialul ar trebui să-l arate pe Cassian Andor și traiectoria lui împotriva Imperiului. „Serialul aduce povestea revoltei împotriva Imperiului și a modului în care oamenii și planetele s-au implicat. Este o epocă plină de pericole, înșelăciune și intrigi, în care Cassian va alege calea care este destinată să-l transforme într-un erou rebel.”.

Serialul îi are în distribuție pe Diego Luna (care este și producător executiv), Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough și Kyle Soller.

Înainte de premiera oficială, câțiva jurnaliști și fani norocoși au avut acces la primele episoade ale serialului, iar până acum, reacțiile au fost calde. Criticii au lăudat rolul principal al Lunei, pe lângă faptul că evidențiază dezvoltarea personajelor.

De menționat că seria a fost reînnoită pentru un  al doilea sezon chiar înainte de premieră. Nu există încă o dată de lansare pentru al doilea val de episoade.

Distribuie.

# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.

Lasa un raspuns