Android 11
Android 11

Google ne-a obișnuit cu lansarea primei Previzualizare pentru dezvoltatori a unei noi versiuni Android în luna martie, dar de data aceasta compania a fost mai rapidă. Android 11 / R este acum sub formă de Previzualizare pentru dezvoltatori. Ca de obicei, acest lucru nu este destinat să fie utilizat de consumatorii obișnuiți.

Cu toate acestea, lansarea este utilă, deoarece vom avea o privire asupra schimbărilor care vor fi atunci când Android 11 devine oficial si pentru utilizatori. Rețineți că este posibil să nu fie lista completă, deoarece Google are obiceiul de a dezvălui câteva funcții mai noi în luna mai, în timpul conferinței sale de dezvoltatori I / O, care este și data când prima versiune beta devine publică a noului sistem este pusă la dispoziția tuturor. Mai jos aveti o parte dintre functiile despre care se vorbeste ca vor fi disponibile pe Android 11

Conectivitate

Avand in vedere faptul ca anul 2020 va fi unul in care 5G va aparea pe mai multe telefoane iar firmele de telecomunicatii vor implementa de asemenea pachete pentru aceasta tehnologie. Android 11 promite sa fie unul dintre cele mai bune sisteme de operare pentru aceasta tehnologie, cel putin cel mai un sistem de operare ce a fost lansat pana acum.

Sunt acceptate ecrane noi

Ecranele pliabile sunt acum acceptate în Android la nivel de platformă, astfel încât companiile care folosesc acestea nu vor trebui să depună eforturi suplimentare pentru a adăuga e suport. De asemenea vor fi mult mai usor acceptate ecranele cu margini curbate.

Notificari

Android 11 va avea un sistem de notificari mult mai bine optimizat in care ne va face sa stim din timp ce fel de notificari avem pe telefon, atat prin semnale audio cat si vizuale, vor fi sunete speciale pentru fiecare tip de aplicatie in functie de importanta acesteia, de exemplu aplicatiile de mesaje vor avea o importanta mai mare fata de notificarile din aplicatiile de jocuri.

Confidențialitate și permisiuni

În ceea ce privește confidențialitatea, obținem o nouă autorizație unică pentru locație, precum și pentru utilizarea microfonului și a camerei. Acest lucru inseamna ca aplicatiile trebuie sa va ceara permisiunea de a folosi microfonul si camera de fiecare data cand intrati in acestea.

În plus, în cursul acestui an, aplicațiile din Play Store vor avea voie să ceară doar obținerea datelor din locație în fundal cu permisiunea Google. Începând cu 3 august, toate aplicațiile noi trimise la Play Store care accesează locația de fundal vor trebui să fie aprobate, iar începând cu 2 noiembrie, toate aplicațiile existente care solicită locația de fundal vor trebui să fie aprobate de companie sau vor fi plecate din Play Store. Aceasta este o schimbare uriașă, deoarece afectează toate versiunile de Android, nu doar 11.

Dark mode imbunatatit

Tema întunecată va putea să se activeze și să se oprească automat în funcție de ora din zi, fie că se întunecă când soarele apune și se aprinde când soarele răsare din nou, sau poti seta o ora personalizata.

Diverse

Există, de asemenea, un nou API Neural Networks care extinde operațiunile și controalele disponibile dezvoltatorilor, precum și o serie de îmbunătățiri ale securității. Dezvoltatorii primesc noi procese și instrumente pentru a minimiza impactul actualizărilor platformei asupra aplicațiilor lor.

Modificări specifice Pixel 4

Pentru Pixel 4 și 4 XL în mod special, există un nou gest Motion Sense pentru a întrerupe muzica, precum și o opțiune pentru a crește sensibilitatea la atingere atunci când utilizați un protector de ecran.

Descarca

Puteti descarca Android 11 pentru Google Pixel, imaginea full aici, iar aici aveti fisierele OTA.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.