Aplicația „Facebook Gaming” a fost lansată pentru Android si rivalizeaza cu Twitch si YouTube

Facebook Gaming
Facebook Gaming

Facebook Gaming este o noua aplicatie ce a fost lansata de Facebook dupa ce in modul desktop avem un o sectiune speciala pentru acest feature, aplicatia va rivaliza cu Twitch si YouTube, cele doua platforme sunt deja lideri pe piata gamingului.

Conform unui raport al New York Times, aplicația Facebook Gaming a fost lansată oficial luni. Compania a făcut aproximativ 18 luni de testare în Asia de Sud-Est și America Latină înainte de lansarea publică.

În esență, Facebook Gaming este versiunea „aplicată” a ceea ce obișnuim să vedem pe site-ul său web. Desigur, noua aplicație este menită să concureze cu rivalii, inclusiv Twitch, Mixer și YouTube Gaming.

Puteți alege dintr-o varietate de jocuri online oferite de aplicația Facebook Gaming și să le jucați cu prietenii. Sau dacă nu ai chef, poți pur și simplu să urmărești streamerele populare în direct, jucând jocurile lor favorite online. Aplicația vă permite, de asemenea, să interacționați cu comunitatea prin intermediul grupurilor dedicate de jocuri.

Citeste si:  Cele mai bune scaune de gaming – cel mai bun scaun de gaming 2020 - 2019

Ceea ce ar putea interesa unii utilizatori, nu este nevoie să instalați fișiere suplimentare pentru a reda titlurile dorite în aplicația Facebook Gaming pentru Android. În momentul scrierii, aplicația are peste 5.000.000 de descărcări pe Google Play.

În ceea ce privește versiunea iOS, acesta va ateriza pe App Store după ce va primi un semnal verde de la Apple.

Facebook construiește de mai mulți ani o platformă de jocuri. De fapt, istoricul său de jocuri are o vechime de peste zece ani, dar compania nu a putut câștiga prea mult succes în primii ani.

Aplicația ajunge în timpul pandemiei Coronavirus când mulți oameni sunt blocați în casele lor, încercând să găsească modalități de a profita la maxim de timp.

Potrivit NY Times, Facebook Gaming a fost inițial intenționat să lanseze în iunie. Cu toate acestea, situația actuală ar fi putut constrânge Facebook să pregătească lansarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Izolarea sociala: 12 filme ce abordeaza aceasta tema

Izolarea sociala: 12 filme ce abordeaza aceasta tema

Articolul următor
COD: Warzone: De acum cheaterii vor fi pusi in meciuri cu alti cheaterii

COD: Warzone: De acum cheaterii vor fi pusi in meciuri cu alti cheaterii

Postări Asemănatoare
Total
2
Share