TikTok este acuzata
TikTok este acuzata

Probabil că CEO-ul Reddit, Steve Huffman, nu va cânta pe TikTok în curând.

Huffman a criticat dur una dintre cele mai in voga aplicatii si a catalogat-o, ca „fundamental parazitară”, în remarcile pe care le-a făcut miercuri la o conferință de la Silicon Valley. TikTok a fost cunoscut anterior ca Musical.ly și comparat cu karaokeul pentru era digitală.

„Poate că voi regreta acest lucru, dar nici nu pot ajunge la acest nivel de gândire cu ei”, a afirmat Huffman, conform raportului TechCrunch. „Deoarece consider că aplicația este atât de fundamental parazitară”.

Huffman a adăugat că le spune în mod activ oamenilor: „Nu instalați acest spyware pe telefonul dvs.”

TikTok a raspuns acestor acuzatii in SUA TODAY. „Acestea sunt acuzații fără fundament, făcute fără probe,” a spus un purtător de cuvânt. Serviciul de partajare video este deținut de o companie chineză ByteDance.

Nu este vorba doar de e-mailuri de tip phishing: acum trebuie să ne facem griji și despre apelurile false

Anxietate, depresie și PTSD: epidemia ascunsă a încălcărilor de date și a infracțiunilor informatice

Într-o postare pe blog în noiembrie trecut, directorul general TikTok din SUA, Vanessa Pappas, a indicat că compania s-a angajat să „acorde prioritate securității datelor”.

„Avem o echipă tehnică dedicată, axată pe respectarea politicilor de securitate cibernetică și practicile de confidențialitate și securitate a datelor. În plus, efectuăm periodic analize interne și externe ale practicilor noastre de securitate pentru a ne asigura că suntem la curent cu riscurile actuale. ”

Cu toate acestea, guvernul s-a preocupat de modul în care TikTok tratează datele. Duminica trecută, Administrația pentru Securitatea Transporturilor a declarat că a încetat să permită angajaților să utilizeze TikTok pentru a crea posturi de socializare pentru agenție, după ce senatorul democrat Chuck Schumer a ridicat îngrijorări cu privire la potențialele probleme de securitate națională.

Părinții au fost, de asemenea, îngrijorați de obsesia adolescenților lor pentru aplicație. La începutul acestei luni, TikTok a anunțat un nou Mod de siguranță pentru familie, care oferă părinților și tutorilor un control mai mare si parinti vor stii cat timp petrec copii lor pe TikTok

Reddit nu a răspuns la o cerere de comentarii a USA TODAY.

Urmărește-ne pe Google News Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.