Apple a lansat o actualizare importantă care include corecții de securitate pentru iOS 15. iOS 15.6.1 remediază vulnerabilitățile critice care ar putea duce la execuția arbitrară a codului.

Chiar înainte de lansarea oficială a sistemului de operare iOS 16, Apple a lansat o nouă actualizare iOS 15 pentru utilizatorii de iPhone. Este recomandat să instalați iOS 15.6.1, care include patch-uri de securitate extrem de importante, pe dispozitive cât mai curând posibil.

Actualizarea a fost lansată pentru a închide vulnerabilitățile nucleului și WebKit care ar putea duce la execuția arbitrară a codului. Apple recunoaște că este posibil ca aceste vulnerabilități să fi fost exploatate în mod activ. Prin urmare, este important să îl descărcați fără a pierde timp.

Ultima actualizare înainte de iOS 16

Merită remarcat faptul că aceasta va fi cel mai probabil ultima actualizare iOS 15, deoarece Apple va lansa iOS 16 luna viitoare. Puteți instala iOS 15.6.1 pe dispozitiv prin meniul Setări > General > Actualizare software.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns