Apple ar putea crea ochelari inteligenți care să se conectează la iPhon

Apple are deja o prezență pe piața purtabilelor, dar decizia de a crea o pereche de ochelari inteligenți ar ajuta compania să se extindă.

Dispozitivele purtabile sunt încă populare, segmentul principal al pieței fiind reprezentat de smartwatch-uri. Apple știe foarte bine asta, având în vedere că ceasurile inteligente pe care le produce sunt cele mai populare din industrie, ajutând compania să obțină prima poziție la capitolul vânzări. Cu toate acestea. popularitatea dispozitivelor purtabile este în scădere, iar toate companiile ce au o miză în acest domeniu știu asta.

Perechea de ochelari inteligenți la care Apple ar lucra este în stadiul de explorare, conform informațiilor date de surse anonime intervievate de Bloomberg, citați la rândul lor de cnet.com. Conform acestora, dispozitivul ar fi capabil să se conecteze prin wireless la iPhone-ul din buzunarul posesorului. Astfel, ochelarii ar putea să-i arate purtătorului imagini și alte informații în câmpul vizual. De asemenea, sursele vorbesc și despre posibilitatea de a fi introduse funcții de realitate augmentată.

Citeste si:  Africa - 10 lucruri interesante despre acest continent

Apple a luat deja legătura cu o serie de furnizori, conform persoanelor intervievate de Bloomberg. Compania a comandat deja cantități mici de display-uri near-eye, ce sunt ideale pentru astfel de ochelari inteligenți, pentru a le putea testa. Apple nu a comandat încă suficient de multe piese pentru a fi considerată o producție la scară largă a acestui dispozitiv purtabil.

Citește continuarea pe playtech.ro.

Articolul anterior

7 motive să aștepți iPhone 8

Articolul următor

Apple, acuzată că stochează pe serverele sale istoricul convorbirilor realizate cu iPhone

Postări Asemănatoare
Total
0
Share