Apple ar putea propune o bratara conectata simpla

6a0120a5580826970c0263e965b25c200b

Cu ocazia conferintei organizate in acest debut de toamna, Apple prezinta Apple Watch Series 6 precum si Apple Watch SE. Mai abordabil, acesta din urma este disponibil la un pret de 299 euro. Insa firma din Cupertino nu exclude si lansarea unei simple bratari conectate.

De-a lungul anilor, Apple Watch se imbogateste cu noi functionalitati. Pe de o parte, este vorba despre un ceas inteligent care ofera diverse functionalitati de comunicare, de personalizare si de interactiuni cu un iPhone. Pe de alta parte, este un concentrat de informatii cu privire la conditia fizica cu ajutorul diferitelor senzori meniti sa masoare calitatea somnului, caloriile arse, numarul de pasi efectuati si, odata cu Series 6, nivelul de oxigen din sange si altitudinea in timp real.

Si, de ce nu, un tracker fitness ?

Apple s-a gandit in egala masura sa lanseze un produs mai simplu, cu un ecran micro-LED care prezinta avantajul de a optimiza consumul de energie, de a fi extrem de luminos si de a afisa un rate refresh extrem de ridicat. Inca nu se stie daca aceeasta bratara fitness va vedea lumina zilei, cert este ca exista deja un brevet depus. Ceea ce este sigur este faptul ca pretul va fi unul extrem de abordabil…

Citeste si:  TicWatch GTX: Mobvoi lanseaza un smartwatch la 60 de euro cu 10 zile autonomie
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
PS5

PS5 data de lansare, pret, specificatii si stiri despre PlayStation 5

Next Article
lg wing officiel 1

LG prezinta Wing: ecran dublu, rotativ, camera foto tripla, 5G si Snapdragon 765G

Related Posts