Apple Arcade
Apple Arcade

În primele săptămâni de la lansare, Apple Arcade a câștigat foarte multi utilizatori prin prețul său accesibil și o mare varietate de jocuri. În ciuda unor scepticisme, inițial, serviciul a impresionat utilizatorii fiind folosita ca o modalitate de a se desprinde de jocurile gratuite, neverificate si prost optimizate cu multe reclame si asa mai departe.

Acum, Arcade a atins o noua etapă si are 100 de jocuri disponibile pentru a te juca.

Cele șase noi jocuri adăugate astăzi sunt: Sociable Soccer, continuarea iubitului Sensible Soccer, care a fost popular la începutul anilor ’90. Noul joc, în care colectați cărți de jucători și reprezentați cluburilor dvs. preferate, s-a străduit să-și creeze interesul pentru Kickstarter, în ciuda nostalgiei pentru predecesorul său. Totuși, continuarea a ajuns la Steam Early Access și de acolo a fost sortit pentru a face parte din Apple Arcade.

Alte titluri noi includ UFO on Tape: First Contact, o continuare a unui joc timpuriu pentru iPhone, UFO on Tape din 2010. Acest joc AR simulează experiența de a fi un vânător de OZN, alungarea unui obiect ciudat de pe cer și înregistrarea acestuia cu o cameră video.

Există, de asemenea, Takeshi & Hiroshi, un RPG bazat pe marionete, în care se află doi frați tineri, Guildlings, o aventură episodică care amestecă fantezie înaltă cu elemente din lumea modernă, Decolored, o aventură de puzzle atmosferică și Marble It Up: Mayhem, un puzzle-platformer bazat pe popularul joc Marble It Up!.

Sursa: Engadget

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.