EvenimenteŞtiri

Apple începe să trimită invitații la WWDC 2022

Apple începe să-și trimită invitațiile pentru WWDC 2022. Vor fi puțini norocoși anul acesta.
În fiecare an, fanii mărcii Apple și, în general, pasionații de tehnologie așteaptă marea masă Apple, WWDC, conferința sa anuală dedicată dezvoltatorilor. Anul acesta 2022 va fi o oportunitate de a introduce următoarele versiuni majore ale sistemelor sale de operare. Și nu există nicio îndoială că surprizele vor fi acolo. Prin urmare, este o surpriză foarte bună să aflăm astăzi că compania din Cupertino a început să-și trimită invitațiile la acest eveniment foarte select.

Apple începe să trimită invitații la WWDC 2022

Conferința mondială a dezvoltatorilor Apple va fi în mare parte virtuală anul acesta, dar unii norocoși pot fi prezenți fizic la Apple Park. Gigantul tehnologic a început într-adevăr să trimită invitații în acest sens pentru 6 iunie. Participanții norocoși vor putea urmări prezentarea și diferitele videoclipuri despre starea Uniunii la fața locului. Dacă ultimele două conferințe dedicate dezvoltatorilor au fost doar experiențe pure online, de data aceasta, în măsura în care unii angajați și-au găsit drumul înapoi la birourile lor, cel puțin o dată pe săptămână, nu mai era prea multe motive să nu se întâlnească fizic.

Vor fi puțini norocoși anul acesta

Membrii Apple Developer Program și Apple Developer Enterprise Program au avut șansa de a aplica pentru a fi invitați între 9 mai și 11 mai. Compania din Cupertino a spus că îi va alege pe norocoșii câștigători complet aleatoriu. Și după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, invitațiile sunt netransferabile. Cei selectați au până pe 19 mai să răspundă, în caz contrar invitația lor va fi oferită unui alt candidat.

Apple ar trebui să profite de eveniment pentru a prezenta iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 precum și următoarea versiune de macOS. Apple ar putea menționa, de asemenea, mult-așteptatele sale cipuri Apple Silicon M2, care sunt în prezent testate pe nu mai puțin de nouă modele noi de Mac.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button