SoftwareŞtiri

Apple Music Classical este acum disponibil pentru descărcare

Aplicația Apple Music Classical va fi o alternativă bună pentru iubitorii de muzică clasică care nu vor să se piardă în aplicația originală. Mai mult, abonamentul actual Apple Music este suficient.

Aplicația dedicata Apple Music Classical dezvoltată de Apple pentru iubitorii de muzică clasică este disponibilă pentru descărcare. Compania va coopera cu multe orchestre și va oferi biblioteci speciale utilizatorilor.

Apple Music Classical
Apple Music Classical

Lansarea Apple Music Classical

Aplicația Apple Music Classical se adresează utilizatorilor care doresc să asculte muzică clasică în aplicația de muzică originală, dar care se pierd în biblioteca imensă. Au fost pregătite și colecții speciale pentru Apple Music Classical, care a fost construit pe infrastructura serviciului de muzică Primephonic, care a fost achiziționat în 2021 și ulterior închis.

În aplicația, care conține peste 5 milioane de melodii în total, au fost pregătite 700 de liste de redare pentru începători. Colecții speciale au fost, de asemenea, adăugate la practică prin colaborarea cu echipe importante precum London Symphony Orchestra, Chicago Symphony Orchestra și New York Times Philharmonic Orchestra.

Calitatea sunetului fără pierderi de până la 192 kHz/24 biți, sute de melodii care acceptă sunet spațial și mii de albume de muzică clasică specifice aplicației vor fi disponibile utilizatorilor. De asemenea, va fi conținut scris, cum ar fi viața compozitorilor, narațiunea operei lor și diferite ghiduri.

Abonații Apple Music pot folosi aplicația gratuit, dar noii utilizatori vor plăti 14,99 USD pe lună pentru un abonament Apple Music Classical. Aplicația, care este deschisă accesului regional pentru iOS 15.4 și modelele iPhone ulterioare, va veni și pe Android în următoarele luni.

Sursa: wccftech.com

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button