Apple TV+ lucrează la zeci de emisiuni TV și filme originale cu regizori, producători și actori de înaltă performanță, si tot conținutul va fi disponibil printr-o nouă aplicație Apple TV+ care va fi lansată pe 1 noiembrie.

În ghidul de mai jos, vom vorbi despre tot ceea ce știm despre noul serviciu de streaming TV al Apple.

Ce este ‌Apple TV‌+?

‌Apple TV‌+ este numele noului serviciu de televiziune Apple, care va găzdui emisiile TV și filmele originale finanțate de Apple. Există zeci de productii.

Apple își propune să concureze cu serviciile de streaming existente precum Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Showtime, Disney+ și altele, cu conținutul său original și a adus nume uriașe, de la Steven Spielberg și J.J. Abrams la Oprah.

Actorii și actrițele cunoscute precum Jennifer Aniston, Reese Witherspoon și Steve Carell sunt implicați în viitoarele emisiuni TV ale Apple.

https://youtu.be/Bt5k5Ix_wS8

Care este obiectivul Apple?

Apple spune că dorește să transforme ‌Apple TV‌ o casa pentru „cei mai creativi povestitori din lume”, oferind finanțare și o platformă pentru seriale, filme și documentare cu „povești inspirate și autentice, cu profunzime emoțională și personaje convingătoare”.

Apple dorește ca ‌Apple TV‌+ să ofere poveștile sale originale la cea mai înaltă calitate disponibile.

Există reclame?

Nu. Apple spune că ‌Apple TV‌+ nu va avea reclame pe platforma iar utilizatorii il pot testa inainte de a lua o decizie, exact cum poti testa Netflix si alte servicii.

Care este pretul?

Apple a anunțat în cadrul evenimentului său din septembrie că ‌Apple TV‌+ va avea un preț de 4,99 USD pe lună, cu o perioada gratuita de testare de o săptămână. De asemenea, va sprijini partajarea contului, astfel încât până la șase membri ai unei familii pot accesa conținutul utilizând un singur abonament.

Apple va oferi, de asemenea, un abonament gratuit de un an la ‌Apple TV‌+ cu achiziționarea unui nou iPhone, iPad, ‌Apple TV‌, iPod touch sau Mac.

Când vine?

‌Apple TV‌+ se va lansa pe 1 noiembrie în peste 100 de țări.

Cum mă uit?

‌Apple TV‌+ este încorporat în aplicația ‌Apple TV‌, care a fost revizuită mai devreme în 2019. Aplicația ‌Apple TV‌ va oferi acces la conținutul ‌Apple TV‌+, alături de conținut de la furnizori terți.

Pot descărca emisiuni TV pentru vizualizare offline?

Da. Puteți descărca emisiuni TV și filme pentru vizualizare offline.

Pot viziona pe mai multe dispozitive?

Da. Până la șase membri ai familiei pot urmări pe propriile dispozitive individuale prin Family Sharing. Aceasta necesită ca toate conturile Apple ID din familie să folosească același card de credit pentru tot conținutul Apple, astfel încât accesul la un cont ‌Apple TV‌+ nu este la fel de simpla ca partajarea unui cont Netflix.

Sunt productii în 4K?

Da, Apple spune că conținutul original „Apple TV‌+” va fi disponibil în HDR 4K cu suport pentru Dolby Vision. Majoritatea titlurilor vor oferi și sunetul Dolby Atmos.

Cum mă pot înscrie la ‌Apple TV‌+?

Începând cu 1 noiembrie, clienții se pot înscrie în aplicația ‌Apple TV‌ sau pe tv.apple.com pentru a începe abonamentele ‌Apple TV‌+.

Apple intra in forta pe aceasta piata insa nu se stie cat succes va avea, va fi un serviciu mai exclusivist, poate ca asa se vrea insa din ce in ce mai mult Apple isi pierde succesul in fata marilor companii.

Distribuie

Scrie ceva...