Apple va începe producția de chipuri A15 pentru iPhone 13 luna viitoare

Apple este foarte dornic să lanseze iPhone 13 conform programului standard, astfel încât compania dorește să finalizeze toate etapele de pre-lansare conform planului sau chiar înainte de termen.

Acesta este motivul pentru care gigantul tehnologic din Cupertino se pregătește să înceapă producția cipului A15 care ar trebui să alimenteze iPhone 13 imediat după luna următoare, potrivit unui raport .

Acest lucru se intampla mai devreme decât se anticipase, dar, pe de altă parte, este un alt indiciu că Apple nu dorește ca calendarul său de lansare iPhone să fie afectat de orice problemă potențială, așa cum s-a întâmplat anul trecut.

Faza de producție a lui iPhone 12 a fost afectată în mod substanțial de problema de sănătate globală, furnizorii săi luptându-se să-și mențină fabricile deschise în mijlocul blocărilor. Linia de iPhone 12 a fost anunțată în cele din urmă în octombrie, dar unele modele au ajuns pe rafturi doar în noiembrie.

Toate modelele iPhone 13 vor fi lansate în septembrie

Lucrurile ar fi diferite anul acesta, deoarece Apple dorește ca toate modelele iPhone noi să vadă lumina zilei în septembrie, revenind astfel la programul său obișnuit pe care îl folosea în trecut.

Patru iPhone-uri noi vor intra în funcțiune în 2021, toate upgrade-urile la gama existentă, așa că da, mini-ul si-ar face prezenta pentru cel puțin încă un an.

Oamenii familiarizați cu această problemă au declarat că Apple se gândește să renunțe la iPhone mini din cauza performanței sale slabe pe piață, compania ajustând producția la fabricile unde acest dispozitiv a fost fabricat pentru a-și reduce producția și a se concentra mai mult pe versiunile Pro.

Pe de altă parte, se pare că mini-ul ar continua să fie oferit cel puțin încă un an, Apple mizând încă pe un design de 5,4 inci pentru gama iPhone 13. Mai multe detalii ar trebui să devină disponibile pe măsură ce ne apropiem de data lansării în septembrie.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *