MobileStiri IT

Apple va prezenta iPhone 12 saptamana viitoare, la ce sa ne asteptam?

Apple va prezenta noua sa gamă de iPhone 12 săptămâna viitoare, ora unei prezentări speciale marți, 13 octombrie, la ora 20:00 in Romania. Se așteaptă ca cele patru versiuni presupuse ale telefoanelor iPhone 12 să fie formalizate, cu câteva săptămâni în urmă față de programul inițial.

apple keynote iphone12

Conferința va fi urmărită din conturile Apple si probabil evenimentul va fi distribuit si pe retelele sociale. După un key note pentru noul său watch lansat, noile sale iPad-uri și câteva actualizări ale serviciilor sale, Apple se pregătește acum pentru evenimentul emblematic al anului, cel al prezentării noului său smartphone.

În ultimele zile, testele inițiale ale cipului A14 Bionic care vor echipa iPhone 12 au arătat performanțe de fapt mai mari decât pe iPhone 11 de anul trecut. Dar, pe lângă noul său cip și compatibilitatea 5G, noul iPhone 12 ar trebui să fie și primul de la Apple care să apară în patru versiuni diferite (un iPhone 12 Mini, un iPhone 12, un iPhone 12 Pro și un iPhone 12 Pro Max, cu siguranță).

  • iPhone 12 Mini: 5,4 inci
  • iPhone 12: 6.1 inch
  • iPhone 12 Pro: 6,1 inci
  • iPhone 12 Pro Max: 6,7 inci

O prezentare specială pentru iPhone 12: programul

Seara specială a acestui eveniment Apple este anunțată de ieri ca „Bună, viteză”. Un joc de cuvinte între „Hi, speed” și „high speed” – cu siguranță pentru a evoca sosirea 5G la Apple. Nu este clar dacă toate cele patru versiuni ale iPhone 12 vor fi disponibile luna aceasta. Dar unele zvonuri sugerează un marketing în mai multe faze, care se extinde până în noiembrie.

În afară de iPhone 12, ne putem aștepta să vedem sosirea celebrelor AirTags, care în cele din urmă nu au fost menționate acum trei săptămâni.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *