Apple, care se numără printre companiile care conduc sectorul în domeniul tehnologiei purtabile, reușește să surprindă în fiecare an prin caracteristicile pe care le aduce ceasurilor sale inteligente. În cele din urmă, el a dat acestor dispozitive capacitatea de a măsura nivelul de oxigen din sânge. Întreaga piață i-a urmat calea și a început să ofere aceeași caracteristică în propriile modele. Potrivit unui raport apărut astăzi, Apple Watch 8 va putea înțelege dacă ești bolnav sau nu.

Cum va ști Apple Watch 8 când ești bolnav?

Potrivit informațiilor dezvăluite de Mark Gurman, cunoscut pentru scurgerile sale de încredere, Apple Watch 8 va putea înțelege că utilizatorii săi sunt bolnavi. Acesta va face acest lucru printr-o funcție și un senzor nou introduse.

De fapt, scopul principal al acestui nou senzor este de a măsura și monitoriza constant temperatura corpului utilizatorului. În acest fel, atunci când ai o boală febrilă sau nici măcar nu ești conștient că ești bolnav, ceasul inteligent o va detecta și te va avertiza. În plus, datorită unei funcții care nu este încă disponibilă în Romania, o va putea împărtăși cu medicul dumneavoastră.

În plus, Apple ar fi lucrat la un al doilea model de ceas. Putem spune că acest lucru este confirmat și în postarea făcută de Gurman. Declarația integrală este următoarea:

Vă puteți aștepta la câteva funcții noi de urmărire a sănătății pe viitorul model Apple Watch anul acesta. În aprilie, am raportat că Apple își propune să adauge detectarea temperaturii corpului cu a 8-a generație. Cred că această caracteristică este acum disponibilă atât pentru a 8-a generație standard, cât și pentru o nouă versiune robustă care vizează sportivii extremi.

Modelul, despre care se așteaptă să se numească Rugged Edition sau Extreme Edition, se va remarca prin designul durabil, bateria de lungă durată și funcțiile pentru sporturi extreme. Este destul de dificil să spunem ceva despre designul versiunii Apple Watch 8, care a fost dezvoltată având în vedere sporturile extreme.

Deși nu știm cum va arăta, ghicim ce are de oferit noul smartwatch. Conceput pentru sporturi extreme, caracteristici precum GPS-ul, altitudinea și vremea sunt probabil să iasă în prim-plan. În plus, ne așteptăm ca smartwatch-ul să aibă opțiuni special dezvoltate pentru sporturi precum alpinism, schi și trekking.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns