Apple Watch ar putea detecta simptomele Covid-19 inaintea ta

apple watch

Ritm cardiac, oxigenarea sangelui, luarea temperaturii…ceasurile si bratarile inteligente stiu acum totul despre sanatatea ta. Cercetatorii au descoperit faptul ca ar putea detecta chiar si primele semne ale unei infectari cu coronavirus, inainte ca primele simptome sa isi faca aparitia.

Sanatatea este deja de mai multa vreme in centrul preocuparilor gigantilor din universul Tech. Ceasul inteligent a devenit cel mai bun exemplu in acest sens la fel ca si trackerii de activitate care multiplica informatiile date de la ritm cardiac la oxigenarea creierului, trecand pe la temperatura sau frecventa respiratorie.

Conform cercetatorilor, schimbari ale frecventei cardiace, frecventei respiratorii si alte stadii biometrice ar fi de folos in detectarea primelor stadii ale infectiei cu coronavirus. Si asta inainte ca utilizatorul sa stie ca este infectat. Acest lucru ar permite o detectare precoce a bolii pentru a se putea izola pacientii in timp ce inca se mai afla intr-o stare buna de sanatate. Atunci cand te imbolnavesti corpul tau incepe sa se schimbe treptat si frecventa cardiaca creste. Apple a adaugat posibilitatea de a efectua o electrocardiograma de pe Apple Watch Series 4. Bratarile si ceasurile conectate sunt deci de un real ajutor in detectarea infectiei cu Covid-19 si nu numai.

Citeste si:  Despre WatchOS 7 și noutățile pe care le va aduce noul sistem de operare
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
samsung exynos 1

Samsung dezvolta un procesor Exynos 5nm pentru PC-urile Windows ARM

Next Article
samsung galaxy a41 header 1200x778 1

Samsung Galaxy A42, un smartphone 5G low cost

Related Posts