Apple Watch Series 6: data lansarii, pret, noutati…iata tot ce trebuie sa stii

gsmarena 001 1

Apple Watch Series 6 a fost prezentat pe data de 15 septembrie 2020. Acest model nou beneficiaza de numeroase noutati comparativ cu Series 5, incepand cu integrarea unui senzor menit sa masoare nivelul de oxigen din sange. Dispune in egala masura de cel mai nou procesor Apple S6 care este cel mai performant la ora actuala. Iata tot ce trebuie sa stii despre acest smartwatch.

Data lansarii. Apple Watch Series 6 va fi disponibil incepand cu data de 18 septembrie 2020, adica de azi. Precomenzile pentru acest smartwatch au fost deja lansate cu ocazia unui keynote organizat in 15 septembrie. In ciuda crizei Covid-19, Series 6 soseste deci la timp spre deosebire de iPhone 12 al carui lansare a fost amanata pentru luna octombrie.

Pretul Apple Watch Series 6. Apple Watch Series 6 este disponibil incepand cu pretul de 429 euro pentru carcasa din argint, in versiunea de 40mm. Cea de 44mm costa 459 euro. Versiunea 4G este propusa la 529 euro pentru varianta de 40mm si 559 euro varianta de 44mm.

Apple a anuntat o autonomie de 18 ore pentru acest model. Este alimentat de procesorul Apple S6 ceea ce inseamna ca utilizatorul va profita de o experienta mai fluida. Principala noutate este integrarea unui senzor care masoara nivelul de oxigenare a sangelui.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts