Apple Watch Series 6: data lansarii, pret, noutati

how to see all apple watch apps

Apple Watch Series 6 va fi prezentat in curand de Apple. Acest nou model urmeaza sa profite de actualizarea watchOS si va beneficia de numeroase functionalitati suplimentare in raport cu Series 5, pastrand totodata un design care respecta liniile ce l-au consacrat. Iata tot ce stim pentru moment despre Apple Watch Series 6.


Data lansarii. Apple nu a oficializat inca data prezentarii pentru smartwatch-ul sau Series 6. Insa este posibil ca acesta sa fie anuntat in timpul unui keynote din septembrie, mai precis din 8 septembrie. In cursul acestei conferinte se asteapta si prezentarea noului iPhone 12.

Pret. In Europa, Apple Series 4 era vandut la un pret de 429 euro in versiuea cu GPS si cu 100 ero mai scump in varianta cu conectivitate mobila. Anul trecut, marca a urcat usor preturile. Apple Series 5 costa 449 euro si cu 100 euro in plus pentu varianta 4G. Apple Series 6 va avea un pret similar cu Series 5.
Noutati. Apple Series 6 ar trebui sa beneficieze de propriul sau sistem de monitorizare al somnului. In plus, ar putea si masura nivelul de oxigen din sange, optiune confirmata de mai multe surse deja. Aparatul ar putea chiar anticipa un atac de panica. Vom afla mult mai multe odata cu keynote-ul din septembrie.

Citeste si:  iPhone 9: Data de lansare, pret, camera si specificatii

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
s3 news tmp 147154 tiktok default 1200

Microsoft își confirmă intenția de a cumpăra o parte din TikTok

Articolul următor
pixel 4a 5g pixel 5 annonce

Pixel 4a 5G si Pixel 5: Google lanseaza primele smartphone-uri 5G in octombrie

Postări Asemănatoare
Total
0
Share