Arcane, Netflix lansează un nou trailer și o dată oficială de lansare a seriei

În această săptămână, Netflix a organizat o altă ediție a Festivalului Tudum, care a adus o serie de știri despre producțiile originale și exclusive ale platformei.

Printre noutăți, am avut un trailer inedit pentru League of Legends: Arcane, primul serial animat bazat pe iconicul univers creat de Riot Games.

În videoclip, vedem mai multe despre relația principală dintre protagoniștii Vi și Jinx, două surori din orașul Piltover care ajung să se separe și să intre într-un război format din înalta castă a orașului și cei care sunt supuși. De-a lungul trailerului, putem vedea și alte personaje familiare din jocuri, inclusiv Caitlyn, Viktor, Jayce și Heimerdinger.

După multă așteptare, evenimentul a confirmat, de asemenea, că serialul va debuta pe 6 noiembrie. Riot informează că premiera va avea loc la ora 18:00 (ora Romania). Debutul are loc la câteva ore după finala mondială a lui League of Legends 2021.

Seria a fost împărțită în trei acte diferite, cu trei episoade pe act. Primele trei episoade se vor concentra asupra vieții timpurii a două surori și vor fi lansate pe 7 noiembrie. Al doilea act se deschide o săptămână mai târziu, pe 13 noiembrie, urmat de cel de-al treilea act pe 20 noiembrie.

Deci, aștepți cu nerăbdare Arcane?

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *