Tech

Asa va arata Samsung Galaxy S20, imagini „live” cu acest telefon!

Samsung are un eveniment de lansare pe 11 februarie și ne așteptăm să vedem acolo urmatoarele smartphone-uri Galaxy flagship. Zvonurile arătau către Galaxy S20 pentru a sărbători noul deceniu cultural și anul 2020, iar acum avem scurse imagini live ale dispozitivului, confirmându-l.

Un Samsung Galaxy S20 + 5G a fost fotografiat din față și din spate – si pare a fi foarte reala de asemenea există și o fotografie scursă a configurației camerei. Se pare că telefonul va avea patru camere obișnuite într-o configurație dreptunghiulară, alăturate de un bliț LED și un senzor special ce arata ca o gaura obisnuita de microfon.

Partea frontală a lui Galaxy S20 + dezvăluie că ecranul își va păstra marginile curbe mai ascuțite, similar cu familia Galaxy S10.

Galaxy S20 imagini live
Galaxy S20 imagini live

Configurația quad-cam pe spate se zice că are un nou senzor Bayer de 9MP, 1MP si de 108MP, care ar trebui să facă fotografii de 12MP cu pixeli uriași, cuplat de un shooter ultrawide și un teleobiectiv – totusi nu stim ce este cu al patrulea senzor.

Cam acestea sunt informatiile deocamdata, dar ramanem conectati la subiect pentru a oferi cele mai bune informatii.

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close