Assassin’s Creed Shadows promite o aventură epică în Japonia feudală

Fanii seriei Assassin’s Creed au motive să fie entuziasmați, deoarece Ubisoft a anunțat că primul trailer al mult așteptatului Assassin’s Creed Shadows va fi lansat pe 15 mai. Acest anunț vine după o perioadă de așteptare și speculații cu privire la următoarea destinație a francizei, care în cele din urmă va călători în Japonia feudală.Assassin’s Creed Shadows, cunoscut anterior sub numele de Assassin’s Creed Codename Red, este următorul joc major din seria RPG open world lansată pentru prima dată în 2017 cu Assassin’s Creed Origins. Seria a vizitat deja multe locații istorice fascinante, cum ar fi Florența, Roma, Istanbul, Egiptul și Grecia Antică, dar Japonia va fi o premieră pentru franciză.

O poveste captivantă într-un decor uimitor

Deși detaliile specifice ale poveștii nu au fost încă dezvăluite, ne putem aștepta la o narațiune angajantă și complexă, combinată cu un decor vizual impresionant inspirat din Japonia feudală. Seria Assassin’s Creed s-a remarcat întotdeauna prin capacitatea de a transpune jucătorii în perioade istorice captivante, iar Assassin’s Creed Shadows nu va face excepție.Trailer-ul cinematografic care urmează să fie lansat pe 15 mai va oferi probabil primele indicii despre personajul principal și conflictul central al jocului. De asemenea, este posibil ca data de lansare a producției să fie anunțată la sfârșitul trailerului, cu toate că se anticipează că Assassin’s Creed Shadows va fi disponibil spre sfârșitul anului 2024.

O nouă eră pentru Assassin’s Creed

Assassin’s Creed Shadows marchează o nouă eră pentru franciză, deoarece va fi ultimul joc bazat pe structura RPG open world introdusă pentru prima dată în Assassin’s Creed Origins. Deși formula a fost un succes, aducând jocului o nouă viață și atrăgând o bază de fani entuziaști, Ubisoft a anunțat că viitoarele titluri vor adopta o abordare diferită.Cu toate acestea, fanii pot fi siguri că Assassin’s Creed Shadows va oferi aceeași experiență de joc captivantă și angajantă pe care au ajuns să o aștepte de la serie. Combinația de acțiune, stealth, explorare și poveste va fi, fără îndoială, la fel de puternică ca întotdeauna.

Assassin's Creed Shadows

O premieră pentru Assassin’s Creed

Călătoria în Japonia feudală reprezintă o premieră pentru seria Assassin’s Creed și este sigur că va aduce o perspectivă proaspătă asupra universului Assassin-Templar. Cultura și mitologia japoneză vor oferi, fără îndoială, o sursă inepuizabilă de inspirație pentru designerii de jocuri, iar fanii se pot aștepta la o experiență unică și memorabilă.Trailer-ul din 15 mai va fi un moment important pentru fanii Assassin’s Creed, deoarece va oferi primele detalii concrete despre Assassin’s Creed Shadows. Așteptarea a fost lungă, dar cu siguranță va merita, deoarece seria se pregătește să deschidă un nou capitol captivant în Japonia feudală.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *