Asus ROG Phone 6, primele imagini cu telefonul au fost scurse pe internet

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
Designul lui Asus ROG Phone 6 a fost dezvăluit!

Asus va prezenta Asus ROG Phone 6, al cărui design a fost dezvăluit, la evenimentul pe care îl va organiza săptămâna viitoare. Acest telefon este de așteptat să fie printre primele dispozitive care utilizează procesorul Snapdragon 8+ Gen 1.

Designul lui Asus ROG Phone 6 a fost dezvăluit!

Designul lui Asus ROG Phone 6 seamănă de fapt cu predecesorii săi. Dar se spune că sunt multe părți care s-au schimbat în interior. Principalul dintre acestea este noul răcitor AeroActive. O altă inovație este capacul din spate transparent care înconjoară secțiunea camerei și carcasa de culoare neagră pe laterale.

Designul lui Asus ROG Phone 6 a fost dezvăluit!

Conform imaginilor care au apărut, Asus își continuă alegerea ecranului fără crestături și găuri în acest smartphone, așa cum vedem în dispozitivele Sony. Deși părțile inferioare și superioare ale ecranului sunt mai subțiri decât predecesorii lor, există rame groase pentru a include camera și receptorul.

În partea stângă a dispozitivului, vedem un port USB Type-C și un slot pentru cartela SIM. În partea inferioară, există un alt port USB Type-C în stânga și o mufă pentru căști și microfon de 3,5 mm în partea dreaptă.

Când ne uităm la partea dreaptă a dispozitivului, vedem că tot ceea ce îi interesează pe jucători se află aici. În timp ce există taste de declanșare sau touchpad-uri vedem în partea de sus și de jos, vedem de asemenea butoane de pornire și si de volum pe mijloc.

Designul lui Asus ROG Phone 6 a fost dezvăluit!

Când ne uităm la insula camerei, vedem că are o proeminență foarte subțire. În plus, se vede că aici sunt amplasate 3 camere într-un aranjament de la obiectivul mare până la cel mai mic, iar blițul LED este poziționat chiar lângă acesta.

În plus, se vede că pe coolerul AeroActive sunt 4 butoane interne, care vor fi lansate de Asus anul acesta. Putem compara acest lucru cu butoanele de pe spatele controlerului Microsoft Xbox Elite. Dar sunt relativ mai mari. Cu alte cuvinte, un dispozitiv conceput complet pentru jucatori, de la carcasă până la cooler, este de așteptat să fie pus în vânzare pe 5 iulie.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.