Asus ROG Phone III apare în Geekbench cu 12 GB RAM și Snapdragon 865

Asus ROG Phone 3 1024x551 1

Un nou telefon de la Asus a fost identificat pe aplicația de măsurare a performanțelor hardware, Geekbench. Ei bine, se pare că acesta e noua generație a modelului ROG, și anume “ROG Phone III” care vine în două variante. Prima este versiunea de 8 GB RAM, având numele de cod “ASUS_I003DD”, și cea de-a doua cu 12 GB RAM, numită “ASUS_I003D”.

Din păcate, alte detalii nu au fost dezvăluite. În aplicația menționată anterior, putem găsi specificații precum versiunea sistemului de operare (Android 10) și procesorul (Snapdragon 865). De altfel, aceleași configurații se află și pe varianta de 8 GB RAM a telefonului.

Se pare că situația de față este identică cu cea de anul trecut când a fost dezvăluit ROG Phone II în circumstanțe identice (numele său de cod fiind “ASUS_I001D”, foarte apropiat de versiunea ce va să apară).

04114127132058

Presupusul ROG Phone III se află, de asemenea, și în baza de date a celor de la Wi-Fi Alliance. În documentul respectiv, smartphone-ul este echipat tot cu Android 10, Wi-Fi 802.11ax, Wi-Fi Direct și Miracast.

Citeste si:  Aplicatia Zoom de videoconferinta iti trimite datele pe Facebook

Cele mai mari așteptări sunt ca noul dispozitiv de la Asus gamer division să fie lansat în luna iulie a acestui an, concomitent cu Zenfone 7, iar la noi în România, s-ar putea să fie disponibile abia prin octombrie.

Modelul actual este dotat cu o serie de specificații foarte bune, cum ar fi Snapdragon 855+, 8 GB sau 12 GB RAM și un ecran cu rata de actualizare de 120Hz. De asemenea, are o baterie de 6.000 mAh și o serie de accesorii care promit să îmbunătățească experiența de joc. Așadar, pretențiile pentru noua generație sunt foarte mari.

Sperăm că alte informații vor fi disponibile în curând, astfel încât să ți le putem aduce la cunoștință în cadrul acestuie site. Nu uita să revii pentru actulizările ulterioare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
RZ S500W

Panasonic lanseaza primele casti earbuds wifi in Europa

Next Article
Telegram 6.2 vine cu un editor video îmbunătăți și stickere animate în poze

Telegram 6.2 vine cu un editor video îmbunătăți și stickere animate în poze

Related Posts