Anime

Attack on Titan sezonul 4: 5 motive pentru care fanii sunt entuziasmati

De la debutul său în lumea anime-urilor în 2013, Attack on Titan a fost un succes zdrobitor, câștigând popularitate în întreaga lume. Acum, odată cu apropierea de sfarsitul animației, am ales cinci motive pentru care fanii sunt entuziasmați pentru sezonul 4, care va debuta în 2020 pe Crunchyroll și Funimation.

1. Trailerul lansat recent arată minunat

Modul în care s-a încheiat al treilea sezon a arătat clar că complotul se îndreaptă spre punctul culminant. Cu toate acestea, mulți aveau îndoieli cu privire la modul în care se va întâmpla acest lucru, dar trailerul lansat marți (22) a arătat clar că vom vedea o bătălie fără precedent între soldați și titani.

Armin Arlert Titan

Armin Arlert
Armin Arlert

În ultimele episoade, adorabilul Armin este salvat de la moarte printr-un apel strâns și ajunge să primească puterile Colosalului. Acum, mulți sunt dornici să vadă cum va arăta băiatul în versiunea sa titanică.

3. Răspunsuri la multe mistere

Răspunsuri la multe mistere
Răspunsuri la multe mistere

Attack on Titan a prezentat momente care i-au surprins pe spectatori în toate anotimpurile, cum ar fi Eren fiind titan la începutul anime-ului, adevărata identitate a lui Reiner și Bertholdt și povestea lui Eldia și Marley.

În sezonul 3, am avut mai multe dezvăluiri care ne-au făcut să regândim chiar ceea ce știam despre universul anime, dar există încă câteva îndoieli și capete libere care trebuie rezolvate.

Acum, cu povestea care se îndreaptă spre sfârșitul ei, este de așteptat ca aceste mistere să fie rezolvate și, cine știe, s-ar putea să nu mai vedem nicio răsucire sau întorsătură, nu-i așa?

4. Oamenii din Insula Paradis împotriva lui Marley

Oamenii din Insula Paradis împotriva lui Marley
Oamenii din Insula Paradis împotriva lui Marley

După cum am menționat deja, noul trailer a prezentat scene epice, cum ar fi marea bătălie dintre locuitorii insulei Paradis împotriva lui Marley. Lupta promite să fie ceva ce nu a mai fost văzut până acum în animație, chiar și titanii fiind folosiți ca arme.

Aparent, vom avea multă moarte, distrugere și lupte împotriva dușmanilor gigantici, un mare spectacol copleșitor demn pentru sfârșitul Attack On Titan.

5. Și cum va fi sfârșitul?

 Și cum va fi sfârșitul?
Și cum va fi sfârșitul?

Finalul oricărei serii poate fi descurajant pentru fani, care adesea nu sunt pregătiți emoțional să-și ia rămas bun de la personajele lor preferate. Dar, pe de altă parte, va fi momentul să vedem concluzia tuturor încercărilor și necazurilor cu care s-au confruntat Eren și tovarășii săi în tot acest timp și dacă moartea și suferințele îi vor conduce cu adevărat spre victorie.

Si tu? Ești încântat să te bucuri de ultimul sezon al lui Attack on Titan pe Crunchyroll și Funimation ? Spune-ne în secțiunea de comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *