Au fost dezvăluite noi detalii despre Oneplus 9 Pro

Nu mai este un secret pentru nimeni, în această lună, martie, producătorul chinez Oneplus ar trebui să dezvăluie lumii noile sale smartphone-uri din seria Oneplus 9. Unul dintre echipamente, care este de așteptat să fie cel mai puternic, este Oneplus 9 Pro, care acum o nouă scurgere dezvăluie mai multe informații despre acesta și, mai precis, despre secțiunea sa fotografică.

Astfel, noile informații care au apărut însoțite de câteva imagini, dezvăluie că OnePlus 9 Pro ar trebui să aibă 4 senzori fotografici în spate, cu rezoluții de 48, 50, 8 și 2 megapixeli, în timp ce în față ar trebui să avem un singur senzor.

Aceste informații au fost preluate din aplicația pentru cameră, care a suferit și unele modificări, iar acum pare să aibă o nouă interfață mai ușor de utilizat.

Meniul de setări ar trebui să fie accesibil în partea de sus, cu butoane rapide dedicate selecției ratei cadrelor, rezoluției și raportului de aspect. Smartphone-ul trebuie să accepte, de asemenea, înregistrarea video la 8K la 30 fps și 4K la 120fps.

Oneplus 9 Pro va ajunge cu 4 senzori în spate

Dacă punem toate detaliile la un loc, știm că OnePlus 9 Pro trebuie să fie echipat de Qualcomm Snapdragon 888, iar modelul pe care îl putem vedea în imaginile de mai sus, are 8 GB RAM și 128 GB stocare internă.

Ecranul telefonului ar trebuii să fie format dintr-un panou AMOLED Fluid de 6,7 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Nu ar trebuii să existe un slot de expansiune a memoriei, deci cardurile Micro SD nu sunt acceptate. Din imagini mai putem observa că noul model ar trebui lansat cu OxygenOS 11, interfața care se bazează pe Android 11, cu care OnePlus a purtat multe discuții, atât pozitiv cât și negativ.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *