Avatar: The Legend of Korra pe Netflix va ajunge si in Romania?

Opt ani de la lansarea oficială a serialului animat Avatar: The Legend of Korra , Netflix a anunțat că va aduce animația în catalogul său. Sosirea pe platforma de streaming se datorează succesului răsunător pe care l-a avut Avatar: The Legend of Aang , una dintre cele mai vizionate și lăudate animații de pe Netflix.

The Legend of Korra este inrudit cu Avatar , care arată viața noului ales și are participarea unor personaje deja cunoscute, precum Katara și Zuko. Seria este perfectă pentru fanii care cunosc universul creat în The Legend of Aang și care vor să vadă aventurile succesorului lor trecând printr-o noua călătorie.

Mai multe detalii din The Legend of Korra

Anunțul Netflix subliniază că The Legend of Korra este pe platforma de streaming pe 14 august 2020, disponibilă doar pentru abonații din Statele Unite – cel puțin deocamdată. În cele din urmă, dacă este bine primită, animația ar trebui să fie distribuită la nivel global și să ajungă și în Romania, care din pacate nu avem nici prima serie dar va veni cu siguranta in curand.

Legenda Korei este foarte diferită de The Legend of Aang , ceea ce a determinat mulți fani să nu le placă continuarea. Cu toate acestea, complotul abordează teme mai dense și este considerat un punct de reper major pentru tratarea subiectelor rareori arătate în animații, cum ar fi descoperirea sănătății mintale și a sexualității.

Te-ar putea interesa si:

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *