Filme

Birds of Prey online subtitrat in romana: Cand apare „Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn” pe Netflix?

Birds of Prey va fi online in curand

Birds of Prey online subtitrat in romana: Cand apare „Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn” , cand ajunge acest film online HD? Pe cale oficiala acest film s-ar putea lansa pe HBO mai mult decat pe Netflix, cel putin asa spun unele rapoarte de pe internet.

Harley Quinn a crescut rapid rangurile din lumea interlopă Gotham și a devenit un nume puternic. Acum se clasează oficial, de genul Poison Ivy, Catwoman, unii susținând că este mai populară decât Jokerul însuși. Așadar, are sens că așteptarea pentru filmul ei Birds of Prey (Păsări de pradă).

Suicide Squad MVP își duce oficial talentul într-un grup nou format din unii dintre cei mai buni comici de la DC, care se ocupă de un psihopat formidabil. Nu, nu este Jokerul. Și în ciuda faptului că poartă o mască care vine în negru, nici Batman nu este.

Quinn și compania vor lua masca neagră în filmul Birds of Prey. Huntress, Black Canary și Renee Montoya fac echipă cu Harleen, acest film este o aventură pentru fanii de pretutindeni si acestia nu vor dori să rateze acest film.

Birds of Prey online subtitrat in romana

Dar, pentru cei care se întreabă ce se va întâmpla cu această poveste distractivă, plină de acțiune, odată ce va ieși din cinematografe, nu va fi găsită decât pe site-uri precum HBO si Netflix. Mulți abonați Netflix sperau că titlul va apărea pe acel serviciu de streaming, dar acest lucru pare puțin probabil. Filmele DC funcționează sub banner-ul WarnerMedia și intră în războaiele de streaming pentru a concura împotriva puterii de streaming de lungă durată cu o platformă proprie numită HBO Max.

S-a confirmat că fiecare film DC în acțiune live din ultimul deceniu va fi disponibil pe HBO Max în primul an de la lansare. Chiar și cel de-al 11-lea film nominalizat la premiul Oscar Joker va fi disponibil atât pentru HBO cât și pentru HBO Max în 2020.

Deși Birds of Prey online subtitrat in romana nu a fost verificat oficial, se pare că șansele ca Margot Robbie să se alature cu Netflix sunt foarte slabe.

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close