Bitcoin atinge din nou 10.000 de dolari dupa o devalorizare puternica

Bitcoin

Bitcoin pare să fi depăși dificultățile de pandemie coronavirus și se poate recupera chiar înainte de piață acțiuni. În această săptămână, valoarea criptomonedei a depășit 10.000 USD, după o scădere din ultimele luni.

Luni (1), prețul său a ajuns la 10.180 USD, după cum a fost înregistrat de site-ul financiar CoinMarketCap . Ieri după-amiază, miercuri (3), valoarea a fost de 9.620 USD. Totuși, cifra recentă este binevenită de către experți.

03175931565427 1

După cum subliniază pagina americană Mashable , valoarea Bitcoin a fost tranzacționată la peste 10.000 USD la mijlocul lunii februarie 2020. Cu toate acestea, pandemia coronavirusului a afectat puternic piețele de acțiuni și criptomonede .

La mijlocul lunii martie, de exemplu, valoarea era în jur de 4 mii USD. Cu alte cuvinte, a existat o scădere foarte semnificativă în mai puțin de o lună. Pentru o comparație rapidă, moneda digitală a atins valoarea maximă la 19.000 USD în decembrie 2017.

Prin urmare, brandul recent impresionează analiștii. Pentru ei, criptomoneda a depășit deja efectele pandemiei în raport cu valoarea sa. În același timp, indică faptul că va putea să se recupereze cât mai repede pe piața bursieră.

Posibile motive pentru creșterea Bitcoin

Este dificil să înțelegem cauza acestei creșteri bruște. Unele dintre motive ar putea fi protestele recente împotriva rasismului, brutalitatea poliției în Statele Unite și trilioane de dolari care au fost injectate de banca centrală americană.

Pagina vede, de asemenea, că rapoartele privind interesul investitorilor instituționali ar fi putut influența prețul. În acest caz, acestea ar acumula valori Bitcoin.

Aceasta poate fi interpretată ca o veste pozitivă pentru investitorii în criptocurrency. Reamintind că are o rată de inflație previzibilă, pe lângă faptul că nu are interferențe guvernamentale.

Citeste si:  Pixel 5 poate fi amanat de catre Google
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
goose game 0

Secretul pentru a creste copii isteti? Jucati-va jocuri impreuna

Next Article
Microsoft Edge

Noua versiune Microsoft Edge ajunge oficial pe Windows 10

Related Posts