Black Friday – ocazia ideală de a face upgrade locuinței tale

Black Friday ocazia ideala de a face upgrade locuintei tale

Ca în fiecare an, Black Friday stârnește entuziasmul celor pasionați de tehnologie și tot ceea ce ține de gadget-uri și smart home. Marile companii de retail se așteaptă la vânzări record și în 2020, mai ales că din ce în ce mai multe persoane s-au obișnuit să comande cu mare ușurință din magazinele online. Așadar, odată cu reducerile masive, ai ocazia să testezi acele noi electrocasnice sau device-uri care o să îți ducă locuința la un alt nivel. Visele tale de a automatiza diverse funcționalități ale casei vor deveni realitate.

Descoperă cum îți poți moderniza locuința de Black Friday

Orice persoană dorește să aibă în casă electrocasnice și electronice de ultima generație, iar luna Noiembrie este perfectă pentru a face achiziții în acest sens, datorită reducerilor foarte avantajoase aduse de Black Friday. Dacă și tu ești interesat de acest lucru, poți găsi mai jos câteva recomandări utile. 

În sufragerie, este perfect un televizor de ultimă generație, cu opțiuni inteligente, cum ar fi comanda vocală, Bluetooth sau partajarea ecranului. Acestea au un consum mai scăzut decât modelele vechi, dar calitatea imaginii și a sunetului sunt net superioare. 

În bucătărie, poți alege să ai câteva electrocasnice esențiale, dar calitative. 

Aragazurile cu rotisor, sistem de siguranță, afișaj digital sau sistem de autocurățare, pachetele de bucătărie cu plită și cuptor cu numeroase funcții de gătire, la care să adaugi și o hotă care să înlăture rapid aburul, fumul sau mirosul din încăpere, prepararea mâncarii nu va mai reprezenta o corvoadă. Totodată, te poți gândi la o mașină de spălat vase cu o capacitate mare și programe diferite, care să transforme timpul petrecut igienizând tacâmurile sau farfuriile în momente de relaxare. 

Frigiderul este o altă investiție importantă pe care o poți face în această perioadă. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, dar și de nevoile tale, poți alege chiar o combină frigorifică cu 2 uși. În ambele cazuri, te poți orienta către funcții importante, cum ar fi avertizarea sonoră în cazul în care se uită electrocasnicul deschis, tehnologia No Frost, SuperFrost, FrostControl etc. Un alt criteriu important este compartimentarea. Este recomandat să existe măcar 3-4 rafturi, ladă specială pentru legume, suport pentru depozitarea sticlelor și tavă pentru pregătirea cuburilor de gheață. 

Află avantajele aduse de Black Friday la Ideall, iar experiența din bucătărie va deveni o plăcere. 

În ceea ce privește îmbunătățirile pe care le poți aduce în baie, o mașină de spălat rufe cu o capacitate mare, o clasă energetică superioară și funcții speciale pentru materialele delicate, programarea începerii ciclului de spălare și tehnologia SteamCure este următorul pas pentru a te bucura de o eficiență crescută în diversele activități de rutină. 

Un uscător de rufe este potrivit pentru persoanele care nu mai vor să aștepte chiar și zile pentru ca piesele vestimentare să fie complet uscate. Acest electrocasnic poate beneficia de programe speciale pentru diferite tipuri de haine, cum ar fi cele de bebelu, sport, jeanși, cămăși, materiale delicate etc. Astfel, vei avea grijă de țesătură, iar tot procesul va dura mult mai puțin decât varianta clasică.

Așadar, nu uita să-ți pregătești lista pentru Black Friday și să fii logat în cont pe site-urile magazinelor tale preferate. Compară ofertele de preț și alege produsele smart potrivite pentru casa ta.

Sursa foto: shutterstock.com

Citeste si:  Ce se mai stie despre Articolul 13?

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Instagram

Instagram permite live-uri de pana la 4 ore

Articolul următor
Cover Photo Iti place sa schiezi Iata 3 lucruri pe care trebuie sa le pui la punct inainte de a pleca pe partie 2

Îți place să schiezi? Iată 3 lucruri pe care trebuie să le pui la punct înainte de a pleca pe pârtie!

Postări Asemănatoare
Total
0
Share