Stiri ITMobile

BlackBerry isi anunta revenirea cea mare cu un nou smartphone 5G

Este timpul să redescoperiți smartphone-urile cu ecran fizic, profitând în același timp de 5G și securitate sporită.

După doi ani de somn, BlackBerry își anunță întoarcerea și lansarea unui prim smartphone 5G anul viitor. Brandul a ajuns la un acord cu o companie puțin cunoscută care operează în domeniul securității cibernetice, care va fi responsabilă pentru dezvoltarea de smartphone-uri „foarte sigure”, potrivit acestuia.

Știrile vor readuce amintiri utilizatorilor smartphone-urilor mărcii în anii 2000-2010, când BlackBerry a dezvoltat modele care au concurat cu iPhones și care au oferit propriul sistem de operare, BlackBerry OS. Ulterior, marca a cunoscut mai multe schimbări în rândul investitorilor și proprietarilor săi.

Cu toate acestea, abia în 2016, marca a anunțat sfârșitul activității sale în producția de smartphone-uri. O poveste care nu s-a dovedit a fi foarte clară pentru publicul larg, deoarece un nou dispozitiv a fost prezentat doi ani mai târziu: BlackBerry Key2 . Motivul acestei activități continue se referă la sosirea TCL în cursa. BlackBerry a găsit un nou furnizor, iar firma chineză a avut grijă de toate componentele hardware, când software-ul de operare a fost schimbat pentru Android.

Întoarcerea BlackBerry în 2021

Întoarcerea BlackBerry pe piață a fost observată la începutul anului. Dar nimic din strategia din februarie nu a persistat.

Oferta nu a fost satisfăcătoare pentru TCL, în timp ce smartphone-urile sub logo-ul BlackBerry nu mai erau în epoca vremurilor în care se confruntau cu o concurență digitală 100% cu ecranele lor extrem-la-margine. Pentru a ajunge astăzi pentru a-și anunța revenirea, BlackBerry s-a bazat pe Onward Mobility. Un partener care îi va permite să lanseze „noul BlackBerry 5G” în 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *