Universul jocurilor de noroc este într-o continuă schimbare, în mod special când este vorba de mediul online. Destul de des apar noi companii, fie că este vorba de cazinouri, fie că este vorba de furnizori. Suntem obișnuiți ca cel mai adesea să fie lansate titluri tot mai aparte, însă ocazional apar și altfel de modificări despre care este bine să știm, pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a știi ce alegeri să facem de acum.

Un foarte bun exemplu în acest sens, care este încă de actualitate, este modificarea pe care celebrul provider EGT Interactive a făcut-o în primăvara anului acesta. El este o companie recunoscută, care are colaborări cu numeroase cazinouri online din România, dar nu numai.

Iată ce s-a întâmplat cu această companie și cu ce noutăți vine!

Transformarea companiei EGT Interactive

Furnizorul EGT este un brand recunoscut internațional, care a lansat de-a lungul anilor foarte multe titluri de succes. În România, el este îndrăgit de gambleri în mod special pentru păcănelele sale ceva mai clasice, precum:

  • Burning Hot
  • Shining Crown
  • Dazzling Hot
  • Rise of Ra
  • Dice&Roll

Lista video slot-urilor care au fost lansate de această companie este extrem de lungă și cuprinde foarte multe titluri apreciate în toate colțurile lumii. Fiecare păcănea se remarcă prin grafica aparte, ceva mai clasică, dar și prin unele funcții caracteristice, cum ar fi JackpotCards sau Gamble. Acestea au fost, și încă sunt, ajutoare de nădejde pentru mulți gambleri.

Însă, odată cu trecerea timpului, providerul a avut parte de o schimbare majoră în primăvara acestui an. În 2022, EGT Interactive a devenit oficial Amusnet Interactive, păstrându-și profilul și venind cu câteva îmbunătățiri.

Această schimbare a fost declarat că a fost realizată datorită dezvoltării tehnologice și dorinței de rebrand-uire. Se promite că serviciile și produsele vor fi cel puțin la fel de calitative, iar noile titluri vor avea atât elementele clasice specifice EGT Interactive, cât și unele moderne. Chiar dacă deja fiecare păcănea avea o construcție caracteristică furnizorului, următoarele se așteaptă a fi cu ceva mai multe particularități diferite.

Prin acest pas foarte mare pentru companie, se vor face mai multe îmbunătățiri, unele fiind direct legate de trend-uri. Se vor aduce schimbări la nivel de grafică, tematici, dar și de construcții, funcții și nu numai. Chiar dacă este o veste destul de mare pentru unii gambleri, reprezintă un motiv de bucurie. Providerul EGT Interactive a reușit să creeze lumi extrem de îndrăgite de gamblerii de pretutindeni, iar transformarea sa în Amusnet Interactive, reprezintă doar un pas în evoluția companiei. Se preconizează curând lansarea unor titluri și mai incitante, cu mai multe provocări și cu o îmbunătățire multilaterală, care să mulțumească atât gamblerii deja existenți de ani de zile în online, cât și pe cei din generațiile ce urmează să vină.

Distribuie.

Articolele contorizate de acest "autor" sunt de regulă comunicate de presă, anunţuri, şi alte articole guest post ce nu sunt atribuite niciunui autor de pe site-ul geeki.

Lasa un raspuns