Actorul Brad Pitt se va alatura castingului filmului Bullet Train, noul film al lui David Leitch. Este vorba despre o adaptare a romanului japonez Maria Beetle.

Despre ce este vorba in Bullet Train ?

Bullet Train este adaptarea romanului japonez Maria Beetle, roman scris de Isaka Kotoro, publicat in 2010. Filmul spune povestea unei gasti de asasini care se afla intr-un tren de mare viteza care se deplaseaza din Tokyo la Morioka. Intre cele doua destinatii trenul face foarte putine opriri. Protagonistii descopera ca misiunile lor nu sunt independente unele fata de altele. Intrebarea care ramane este una simpla: cine va scapa cu viata din acest tren? Cineastul David Leitch, cunoscut in special pentru participarea sa la primul film John Wick si pentru punerea in scena a filmelor Atomic Blonde si Hobbs&Show este cel care se va ocupa de acest film.

Brad Pitt se alatura castingului. Pentru moment, nu se stiu mai multe lucruri despre acest proiect. Se vehiculeaza ca Brad Pitt urmeaza sa se alature acestui proiect dar inca nimic nu este oficial. Brad Pitt si David Leitch se cunosc de mai multi ani, David fiind dublura sa in mai multe filme. Bullet Train va fi ocazia perfecta pentru cei doi sa colaboreze din nou.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.