telefoane 2020
telefoane 2020

Galaxy Note 10 și Note 10+ au doar două luni de cand au fost lansate, dar în lumea smartphone-urilor înseamnă că sunt vechi. Recent, cea mai mare parte a atenției s-a îndreptat către seria Galaxy S11 de la Samsung și datorită lui SamMobile acum stim când va fi probabil anunțata.

Galaxy S11 probabil nu va fi anunțat la MWC

Samsung are o istorie îndelungată în introducerea flagship-urilor la MWC în februarie – Galaxy S2, Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S7 și Galaxy S9 au fost introduse toate la congresul de la Barcelona – dar compania nu se teme să fie independent la evenimente când este necesar și se pare că 2020 va fi un exemplu în acest sens.

Conform informațiilor preliminare primite de SamMobile, Samsung planifică în prezent un eveniment pentru seria Galaxy S11 marți, 18 februarie. Aceasta ar trebui să ofere companiei aproximativ cinci zile de acoperire de presă aproape neîntreruptă înainte ca primele anunțuri MWC 2020 să înceapă duminică, 23 februarie. Strategia imită în mare parte cea a anunțului Galaxy S10 la începutul acestui an, prin care gigantul cu sediul din Seul a anunțat lansarea în cadrul unui eveniment autonom cu doar patru zile înainte de începerea primelor conferințe de presă MWC 2019.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.